Korting Elysium vindt u hieronder

Ontspannen naar het wellness gaat u pas echt wanneer u niet teveel betaalt voor uw verblijf. Check daarom altijd even voor uw vertrek of er Elysium korting aanwezig is. Op deze pagina verzamelen wij actuele aanbiedingen en deals.

Indien u zoekt naar een indrukwekkend wellnesscentrum in Zuid-Holland waar u optimaal kunt genieten dan heeft u hem gevonden. In Bleiswijk (tussen Gouda, Rotterdam en Den Haag) kunt u bij Elysium optimaal genieten van de wellness mogelijkheden die dit resort te bieden heeft. Elysium behoort tot de top van de wellnessresorts van Nederland en is in 2013 en in 2014 uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Zuid-Holland. Daarnaast heeft het de meeste sauna’s, zwembaden en stoombaden van Nederland, met een zeer sfeervolle inrichting. U geeft uw lichaam en geest de kans om helemaal tot rust te komen. Vanwege de centrale ligging in Zuid-Holland is het voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Ook wanneer u van verder komt is dit een geschikt dagje om te genieten van het comfort. Het is omgeven door bossen met een schitterende eigen tuin en beschikt over 3 restaurants waar u culinair kunt genieten. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor diverse massages en beauty behandelingen. Check wel altijd even of er actuele Elysium korting aanwezig is!

Faciliteiten bij Elysium

 Sauna’s  Baden Overig
 Amethist sauna  Duizend-en-een-nachtzwembad  3 Restaurants
 Heksensauna  Voetenbaden  Diverse Hamam
 Kruidensauna  Kruidenbaden  2 Relaxruimten
 Infrarood sauna’s  Dompelbad  Zonnebank
 Kristalsauna  Hottubs  Diverse beauty behandelingen
 Duinsauna  Beauty zwembad  Diverse massages
 Groene kristalsauna  Lagunabad  Fis foot spa
 Pakistaanse zoutsteensauna  Oriëntaals bad  Rasul
 Marrakech sauna  Stoombaden  Cursus massage
 Caldarium  Buiten zwembad  Arrangementen
 Russische Banja sauna  Zoutwaterbad  
 Panorama sauna  Jetstreambaden  
 Kelo sauna    

Nachtzwembad bij Elysium

Sauna’s bij Elysium

Het saunagedeelte beschikt over een ruime keuze aan sauna’s faciliteiten. U heeft de keuze uit de volgende sauna’s: amethist sauna, heksensauna, kruidensauna, infrarood sauna, kristal sauna, romantische sauna, duin sauna, panorama sauna, brechel sauna, kelo sauna, luistersauna, groene kristal sauna, Pakistaanse zoutsteen sauna, Marrakech sauna, het caldarium of de Russische Banja sauna. Zoals u kunt zien heeft u een ruime keuze uit allerlei verschillende sauna’s om gebruik van te maken. Hieronder leest u meer over deze sauna’s.

De Amethist sauna is een sauna dat uit kwartskristal bestaat. Dit groeit in vulkanisch steen en doordat het ijzer en mangaan bevat ontstaat er een paarse kleur. Deze varieert van licht lila naar donker en rood/violet. In de tuin vindt u de heksensauna. Deze voelt spookachtig aan en lijkt op het huis van Hans en Grietje. In de kruidensauna worden uw luchtwegen geprikkeld, doordat er constant water met lavendel of mint wordt verhit tot kruidendamp. De wanden van de kruidensauna zijn opgemaakt met kruidenboeketten. Elysium beschikt over 2 infrarood sauna’s. Heeft u geregeld last van uw spieren of gewrichten? Stap dan eens in de infrarood sauna. De diepe werking van de straling kan spier- en gewrichtspijn tegengaan.

Vanuit de kristalsauna heeft u een uitzicht op de watervallen van Elysium. Deze sauna heeft een temperatuur van 80 graden Celsius. Samen met uw partner naar het wellness? Dan kunt u de romantische sauna van Elysium natuurlijk niet overslaan. In de tuin treft u ook een sauna aan onder de duinen. Dit wordt de duinsauna genoemd en heeft een temperatuur van 80 graden. Lekker achterover leunen en luisteren naar luisterboeken? Dat kan ik de luistersauna. Verder beschikt Elysium over een groene kristalsauna. Deze is voorzien van groene glaskristallen en heeft een eucalyptusgeur. Verder heeft het een aangename temperatuur van 70 graden Celsius.

In de Pakistaanse zoutsteensauna bevorderd u uw ademhaling en spijsvertering. Zout heeft namelijk een vitaliserende werking. De zoutstenen zijn afkomstig uit Pakistan. Vandaar deze naam die aan de sauna is meegegeven. Een sauna die is ingericht in Oosterse sferen is de Marrakech sauna. Een bijzonder sfeervolle sauna met een Oosterse geur. In het Caldarium bestaand de banken, wanden en vloeren uit steen. Het heeft een temperatuur van 50 graden Celsius. Het Caldarium is een geschikte sauna voor de beginner om uw lichaam op te warmen. Om uw luchtwegen te openen stapt u in de Russische Banja sauna. De hoge luchtvochtigheid zorgt voor het openen van de luchtwegen. Vanuit de Panoramasauna kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. Het is een aangename sauna waar u ontspannen een tijd in kunt genieten. De Kelo sauna beschikt over een temperatuur van 80 graden en is gemaakt uit dennenhout afkomstig uit Finland.

Opgietingen bij Elysium

Baden bij Elysium

Naast dit indrukwekkende aanbod aan sauna’s heeft u ook een ruime keuze uit het baden gedeelte. Zo kunt u kiezen uit een van de volgende baden: het duizend-en-één-nacht binnenzwembad, het kruidenbad, de jetstream baden, de hottubs, de dompelbaden, het beauty zwembad, het lagunabad, het oriëntaals bad,het stoombad, het verwarmd buitenzwembad, de whirlpools, de voetenbaden of het zoutwaterbad.

Het Duizend-en-een-nacht zwembad bevindt zicht in het hart van Elysium en uit een sprookjesachtige sfeer. Het plafond van het zwembad zit vol met sterretjes. Tijdens de saunarondes kunt u heerlijk een baantje trekken in dit zwembad. Naast het zwembad vindt u ook de voetenbaden om uw lichaam op te warmen voordat u de sauna betreedt. Tot rust komen doet u in een van de kruidenbaden. Deze zijn te vinden tegenover de kruidensauna en hebben een heerlijke aangename geur die een ontspannen werking hebben op het lichaam en geest. Denk aan de geuren van citroen en den.

Als u na het saunabezoek uw lichaam hebt afgekoeld in het dompelbad is een van de hottubs een geschikte manier om het lichaam weer op te warmen. De hottubs vindt u in de tuin en hebben een warmte van 38 graden Celsius. Naast de hottubs kunt u zich buiten in de tuin ook laten masseren onder water in de jetstreambaden. De waterstralen geven een masserende werking op het lichaam. Vanuit het beauty zwembad heeft u een goed uitzicht op de tuin. Dit zwembad is te vinden dichtbij de beauty ruimte.

Het lagunabad is een bad dat wordt afgesloten door rosten en is voorzien van watervallen. Dit geeft een bijzondere ervaring. Het Oriëntaals bad is erg geschikt voor u en uw partner. Hier geniet u van de bubbels en kunt u het plafond bewonderen. Er zijn bij Elysium meerdere stoombaden te vinden. De temperatuur is lager, maar gezien de hoge luchtvochtigheid zweet u hier wel. Bovendien is het goed voor de reiniging van de huid en opent het de luchtwegen. Zelfs in het buitenzwembad kunt u in de zomer en in de winter terecht. Dit zwembad is verwarmd en heeft een temperatuur van 32 graden. Tot slot beschikt Elysium over een zoutwaterbad. Door de hoge concentratie aan zout kunt u blijven drijven op het water. Tevens is dit erg goed voor uw huid.

Om alle voorgaande voorzieningen echt mee te maken raden we aan Elysium in Bleiswijk eens te bezoeken. Is het niet uw eerste bezoek? Laat dan hieronder in het kort uw beoordeling achter.

buiten whirlpool bij Elysium

Laat een Reactie achter

  1. Nas

    Hallo,

    Ik lees verschillende massages

    Maar vragen ons af, wat wordt verstaan onder romantische massage?