Overzicht – Sauna Pijnacker

Gaat u naar Centre De Lac in Pijnacker of een andere sauna de buurt? Indien u de informatie over Centre Du Lac wilt bekijken dan kunt u hieronder op het sauna blok van Centre Du Lac klikken. Hier vindt u direct de informatie over deze sauna. U vindt voor iedere sauna de gemiddelde beoordeling. In de buurt van Pijnacker kunt u ook naar Elysium, Thermen Holiday of Spavarin. Veder hebben we Caesar Den Haag, Wellness Leiden of Spa Gouda voor u gevonden. Alle informatie bekijkt u hieronder.

Centre du Lac – 3,6 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

De sauna Pijnacker is Centre Du Lac. Indien u de plaats niet ver uit wilt dan is dit de geschikte sauna. Vanaf het centrum is het slecht een aantal minuten rijden. U kunt hier gebruik maken van de baden, de sauna’s, een van de massages nemen of een beauty behandeling. Verder kunt u ook een heerlijke hamam behandeling nemen. Centre Du Lac is voornamelijk een beautycentrum met diverse wellness faciliteiten waar u ook gebruik van kunt maken.

Elysium – 13,7 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Bent u op zoek naar een locatie waar u een volle dag kunt genieten van wellness? In Bleiswijk vindt u waar u naar op zoek bent. In minder dan 20 minuten rijden bent u bij Elysium. Een van de grootste wellnesscentra van heel Nederland. Bij vertrek voelt u zich weer als herboren en bent u klaar voor het dagelijkse leven.

Thermen Holiday – 19,6 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

In Schiedam vindt u Thermen Holiday. Ook deze is een van onze favorieten op onze website. Het beschikt over een zeer merkwaardig aanbod sauna’s en baden. Verder zijn er ook vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Spavarin – 8,4 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Indien u tussen het bovenstaande geen geschikte sauna heeft kunnen vinden hebben we nog een aantal mogelijkheden voor u. In Rijswijk kunt u naar Spavarin. Dit is een rit van slechts van een kwartier rijden. Spavarin heeft een leuk aanbod aan faciliteiten.

Caesar Den Haag – 15,9 km (Den Haag)

Op ongeveer 21 minuten rijden vanaf Pijnacker kunt u Caesar Den Haag bereiken. Dit wellnesscentrum is gevestigd in het voormalige Mauritskade gebouw in Den Haag.

Wellness Leiden – 25,7 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

In het centrum van Leiden bezoekt u een van de Fitland complexen. Het wellness bevindt zich op de 11e verdieping van een gebouw in het centrum van de stad.

Spa Gouda – 26,9 km (Gouda)

Tot slot bezoekt u Spa Gouda op een klein half uur rijden vanaf Pijnacker. Spa Gouda beschikt over een fraaie inrichting. Zeker een bezoekje waard!

  Wellness   Afstand van Pijnacker   Reistijd
 Centre Du Lac  3,6 km  4 min.
 Elysium  13,7 km  17 min.
 Thermen Holiday  19,6 km  19 min.
 Spavarin  8,4 km  14 min.
 Caesar Den Haag  15,9 km  21 min.
 Wellness Leiden  25,7 km  31 min.
 Spa Gouda  26,9 km  28 min.