Sauna Leiden – korting

Het perfecte dagje in Leiden beleeft u door Wellness Leiden te bezoeken. Helemaal perfect maakt u het wanneer u ook nog een goedkoop naar dit wellnesscentrum kunt. Hieronder vindt u Wellness Leiden korting. Klik op een van de buttons om de actie direct te bekijken.

Algemene informatie

Ontspanning en rust in Leiden vindt u bij Wellness Leiden. Dit wellnesscentrum is een luxe wellness en beauty resort. Het is gelegen in het centrum van Leiden en is gevestigd in het Level gebouw. Het wellness vindt u op de 11e verdieping. Dit geeft uw verblijf een extra unieke ervaring. U heeft namelijk een schitterend uitzicht over de stad Leiden vanuit het Level gebouw. Wellness Leiden is onlangs uitgebreid met sauna en wellness faciliteiten. Op deze pagina vindt u informatie over de mogelijkheden die Wellness Leiden voor u te bieden heeft. Ontdek de ontspanning, luxe en comfort dit wellnesscentrum te bieden heeft.

Faciliteiten bij Wellness Leiden

U kunt genieten in het zwembad met uitzicht over de stad, uitrusten in de cocoons, ontspannen in de sauna, gebruik maken van een van de beauty behandelingen of genieten in het restaurant. Daarnaast kunt u ook genieten van een rasul behandeling, de opgietingen in de sauna’s of bijkomen in de rustruimten.

Elke dinsdag is het badkleding dag. Voelt u zich ongemakkelijk om de sauna naakt te betreden onder het gezelschap van onbekenden dan kunt u op de dinsdag Wellness Leiden bezoeken. Er zijn diverse sauna’s waar u gebruik van kunt maken. U kunt gebruik maken van de volgende sauna’s: Panoramasauna, infrarood sauna en diverse sauna’s. Verder kunt u gebruik maken van de stoomcabine, de cocoon rustruimte, het zwembad, het kruidenbad, de whirlpool, het dompelbad, het voetenbad, of de panorama rustruimte. Verder kunt u kiezen uit een van de beauty behandelingen of een kleurtje krijgen onder de zonnebank.

Sauna Leiden

Hampshire hotel Fitland Leiden

Het klinkt tegenstrijdig, maar een dag naar het wellness vergt veel energie van uw lichaam. De transpiratie en het opwarmen en afkoelen van uw lichaam kan u erg vermoeid maken. Voor velen is het daarom heerlijk om aan het eind van de dag te kunnen overnachten zonder een lange rit naar huis te maken. Wellness Leiden biedt de mogelijkheid om te blijven overnachten. Op de 11e etage kunt u overnachten in het Hampshire hotel Fitland Leiden. Aan het eind van de dag dineren in het restaurant en vervolgens overnachten in het Hampshire hotel Leiden maakt uw verblijf bij Wellness Leiden compleet.

Beauty gelegenheden

Wanneer u op bezoek bent bij Wellness Leiden vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan het beauty gedeelte bij dit wellnesscentrum. U ervaart hier de heerlijkste beauty behandelingen. De schoonheidsspecialisten werken hier met de beste verzorgingsproducten. Alle behandelingen worden afgesteld op het type huid. Daarom bent u er zeker van dat u hier de beste behandeling krijgt. Het is zowel mogelijk om een beauty behandeling los als samen met een saunabezoek te boeken.

Horecagelegenheden

Na een dag lang in de sauna’s en baden te hebben gelegen is het tijd om uw lichaam weer op energie te brengen. Dat doet u in het restaurant van Wellness Leiden. Wellness Leiden beschikt over een à la carte restaurant dat zich ook begeeft op de 11e etage van het Level gebouw. Alle gerechten die op de kaart staan zijn vers en worden met zorg en aandacht klaargemaakt. De gerechten, het uitzicht over de stad en het interieur maken dit restaurant een geweldige ervaring om te lunchen of te dineren.

Indien u speciale wensen hebt dan is het verstandig om deze voor uw bezoek door te geven. Te denken valt aan gerechten voor mensen met lactose intolerantie, glutenallergie (coeliakie) of mensen die vegetarisch zijn.

Arrangementen

Of u nu speciaal naar de sauna gaat voor de sauna’s zelf, voor de beauty behandelingen of in luxe wilt blijven overnachten, bij Wellness Leiden is er altijd een passend arrangement te vinden. Op de website van Wellness Leiden zijn de verschillende arrangementen, zoals een culinair arrangement, een arrangement met overnachting of een beauty en massage arrangement te vinden.

Praktische informatie

Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren onder het gebouw. Hier bevindt zich een betaalde parkeergarage. Wellness Leiden bevindt zich in het centrum van Leiden en maakt het ideaal om langer te verblijven in deze stad. Naast de ontspanning van het wellnesscentrum kunt u ook direct de stad verkennen.