Top 9 – Sauna Leiden

Met uw partner, vriend of vriendin of kennis een dagje naar de sauna Leiden? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de sauna’s in Leiden en in de omgeving. Op deze pagina vindt u dit overzicht. Wellness Leiden is de sauna van Leiden. Wilt u naar Wellness Leiden dan kunt u hieronder direct doorklikken naar de pagina met alle informatie over deze sauna. Voor de top sauna’s in de omgeving kunt u de blokken hieronder bekijken. Aan de hand van de sterren ziet u de gemiddelde beoordelingen van andere bezoekers.

✓ Wellness Leiden – 1,5 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Wellness Leiden is een uitermate geschikte dag uit. Iedereen die bij wil komen van de alledaagse drukte kan deze sauna bezoeken. Wellness Leiden is een onderdeel van Fitland. Wellness Leiden heeft vrijwel alles te bieden. Vele sauna, mooie baden, een geschikt restaurant, vele behandelingen en u kunt zelfs blijven overnachten. U kunt kiezen uit een van de beauty behandelingen, hamam of rasul.

✓ Elysium – 32,3 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Indien u bekend bent met Wellness Leiden en een andere sauna wilt bezoeken kunt u naar een van de onderstaande. In Bleiswijk vindt u Elysium. Een van de top sauna’s in heel Nederland. Vanaf het centrum van Leiden rijdt u een half uur om hier te komen. Echter is voor velen deze rit het zeker waard, gezien de mogelijkheden die Elysium te bieden heeft.

Sauna Warmond – 5,4 km (Warmond)

Dichterbij sauna Leiden vindt u Sauna Warmond. Sauna Warmond is een kleinschaligere sauna. Voor de persoon die liever een kleinschaligere sauna bezoekt is dit een geschikt dagje uit.

Orange Wellness Centre – 15,6 km (Alphen aan den Rijn)

In Alphen aan Den Rijn kunt u naar Orange Wellness Centre. U rijdt 23 minuten om vanaf het centrum van Leiden bij Orange Wellness Centre te komen.

Centre du Lac – 28,3 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Vanaf Leiden kunt u de A4 nemen richting het zuiden naar Pijnacker. Deze sauna is een klein half uur rijden. Centre du Lac heeft voldoende faciliteiten en is een gastvrije sauna.

Caesar Den Haag – 21,4 km (Den Haag)

Via de A4 kunt u vanaf Leiden ook naar Caesar Den Haag in Den Haag. Dit is een groot compleet met naast wellness ook mogelijkheden voor groepslessen en andere gezonde activiteiten voor het lichaam.

Spavarin – 17,8 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Ook in de buurt van Caesar Den Haag is Spavarin te vinden in Rijswijk. Dit grenst aan Den Haag. Een ritje vanaf de sauna Leiden kost u ook ongeveer een half uur.

Spa Gouda – 43,3 km (Gouda)

Bent u een liefhebber van een sauna met een fraai interieur? De architectuur van Spa Gouda in Gouda is erg indrukwekkend en een beleving op zich. U doet er ongeveer 43 minuten over om bij deze sauna te komen vanaf Leiden.

Sauna Amstelland – 41,2 km (Uithoorn)

Tot slot vindt u op een kleine 40 minuten Sauna Amstelland in Uithoorn. Deze sauna vindt u onder Amsterdam en hiervoor neemt u de A4 richting het noorden van Leiden.

  Wellness   Afstand van Leiden   Reistijd
 Wellness Leiden  1,5 km  5 min.
 Elysium  32,3 km  32 min.
 Sauna Warmond  5,4 km  11 min.
 Orange Wellness Centre  15,6 km  23 min.
 Centre Du Lac  28,3 km  27 min.
 Caesar Den Haag  21,4 km  27 min.
 Spavarin  17,8 km  19 min.
 Spa Gouda  43,3 km  43 min.
 Sauna Amstelland  41,2 km  37 min.