Overzicht – Sauna Den Haag

Den Haag, een geschikte plaats voor een leuk dagje uit. Een dagje uit naar een sauna Den Haag is natuurlijk het hoogtepunt. Wij helpen u hierbij. Op deze pagina vindt u het aanbod aan de sauna’s in Den Haag en omgeving. De sauna van Den Haag is Caesar Den Haag. Voor de volledige informatie kunt u doorklikken naar de pagina van de betreffende sauna. Het gemiddelde beoordelingscijfer van iedere sauna ziet u aan de hand van de sterren in de blokken. Succes bij het vinden van een geschikte sauna Den Haag!

Caesar Den Haag – 2,3 km (Den Haag)

Zoals hiervoor vermeld is Caesar Den Haag de sauna om te bezoeken indien u de stad niet wilt verlaten. Met maar liefst 5000 vierkante meter heeft Caesar Den Haag veel voor u te bieden. Bij deze sauna Den Haag is het mogelijk om te komen voor groepslessen, spa en fitness. Het wellnesscentrum biedt beauty en diverse behandelingen. U kunt bijvoorbeeld een overheerlijke hamam behandeling nemen. Onder de sauna’s kunt u een van de volgende betreden: infrarood cabine, kelo sauna, Finse sauna, Himalaya kristalsauna of de kruidensauna. Verder vindt u er een stoombad van 40/50 graden. In de sauna’s wordt aan opgieting (löyly gedaan). Zoals u kunt zien komt u dus bij deze sauna in Den Haag maar weinig tekort!

Thermen Holiday – 29,4 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Op een half uur rijden van Den Haag komt u bij Thermen Holiday. Deze sauna is te vinden in Schiedam. Een bron van rust in de Randstad! Een vriendelijk personeel en een onbegrijpelijk groot aanbod aan faciliteiten. Daarvoor wilt u vast wel een half uur in de auto zitten!

Elysium – 24,6 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Een van de meest bekende wellnesscentra van Nederland is Elysium in Bleiswijk. Een klein half uurtje rijden vanaf Den Haag. Op de pagina van Elysium vindt u het totale overzicht aan faciliteiten bij Elysium waar u gebruik van kunt maken.

Wellness Leiden – 23,0 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Relaxen in Leiden. Het kost u een ruim half uur vanaf Den Haag, maar aan het uitzicht bij Wellness Leiden doet u niks tekort! U kunt relaxen en ontspannen op de 11e verdieping in het centrum van Leiden.

Spavarin – 5,8 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Dichterbij Den Haag vindt u een kleinschaliger wellnesscentrum dan de voorgaande, maar nog steeds een super locatie om te relaxen. In Rijswijk bezoekt u Spavarin op een kwartiertje van Den Haag.

Centre du Lac – 20,5 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Na 23 minuten rijden vanaf het centrum van Den Haag bereikt u Centre du Lac. Hier kunt u ontspannen in een van de vele sauna’s of u kunt hier zelfs gebruik maken van de ijsgrot!

Sauna Warmond – 27,0 km (Warmond)

Sauna Warmond is een kleinschalig wellnesscentrum met persoonlijke aandacht. Wanneer u vanuit Den Haag vertrekt doet u er ongeveer 34 minuten over om Sauna Warmond te bereiken.

  Wellness   Afstand van Den Haag   Reistijd
 Caesar Den Haag  2,3 km  8 min.
 Thermen Holiday  29,4 km  30 min.
 Elysium  24,6 km  26 min.
 Wellness Leiden  23,0 km  33 min.
 Spavarin  5,8 km  17 min.
 Centre Du Lac  20,5 km  23 min.
 Sauna Warmond  27,0 km  34 min.