Vind snel een sauna Bleiswijk

De onderstaande sauna’s zijn de populairste sauna’s uit de omgeving van Bleiswijk. In Bleiswijk zelf vindt u een van de beste sauna’s van heel Nederland. Hier komt u namelijk Elysium tegen.

Elysium – 2,5 km (Bleiswijk)

De kans is groot dat u op zoek bent naar Elysium in Bleiswijk. In dat geval kunt u direct doorklikken. U vindt er een geheel overzicht van alle sauna’s en mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken wanneer u bij Elysium op bezoek gaat. Ook vindt u er een overzicht van alle bijzondere baden. Snel zal duidelijk worden waarom u een bezoek aan Elysium moet brengen. Een van de bijzondere voorzieningen is het Duizen-en-een-nacht zwembad. Deze ziet u op de afbeelding hierboven en wanneer u doorklikt naar Elysium. Dit zwembad is voorzien van allerlei lampen wat u het gevoel geeft dat u zich onder de sterrenhemel bevindt. De overige afbeelding geven u ook een schets van het beeld van Elysium. De echte beleving ervaart u pas wanneer u een bezoek brengt.

Thermen Holiday – 19,1 km (Schiedam)

In Schiedam kunt u naar Thermen Holiday. Ook een van onze favoriete sauna’s van Nederland. En u boft dat het dichtbij Bleiswijk is. Slechts op 21 minuten met de auto bent u al bij Thermen Holiday in Schiedam! Ook voor Thermen Holiday vindt u een geschikt overzicht om door te nemen op de pagina. Bent u al bekend met een van deze sauna’s en op zoek naar iets anders? Onderstaand hebben we nog diverse opties.

Wellness Leiden – 32,9 km (Leiden)

In Pijnacker kunt u naar Centre Du Lac. Deze bereikt u richting het westen van Bleiswijk op een dikke 10 minuten. Een kleinschaligere sauna dan beide bovenstaande, maar dichter bij Bleiswijk dan Thermen Holiday.

Centre du Lac – 8,1 km (Pijnacker)

In Pijnacker kunt u ontspannen bij Centre du Lac. Dit wellnesscentrum beschikt over een divers aanbod aan sauna’s, diverse baden en u kunt genieten van lekkere behandelingen.

Spa Gouda – 20,6 km (Gouda)

Richting het oosten van Bleiswijk vindt u Spa Gouda. Bij Spa Gouda geniet u van vele verschillende behandelingen, waaronder een heerlijke hamam massage. Deze sauna is midden in het centrum van de stad Gouda te vinden.

Spavarin – 19,5 km (Rijswijk)

Verder vindt u sauna Spavarin richting het westen. Spavarin is te vinden in Rijswijk. Een bezoek waard voor iedereen die graag naar een iets kleiner wellnesscentrum gaat.

Sauna Ridderkerk – 20,6 km (Ridderkerk)

Sauna Ridderkerk beschikt over diverse sauna, baden, een restaurant, een beautysalon, zonnestudio tevens kunt u van korting profiteren wanneer u hier een dagje naartoe gaat. U doet er ongeveer een half uur over om hier te komen.

Orange Wellness Centre – 24,5 km (Alphen aan den Rijn)

De reistijd naar Orange Wellness Centre vanaf Bleiswijk is ook ongeveer een half uur. Bij Orange Wellness Centre is er naast de sauna’s en baden ook een zonnestudio, een restaurant en een beautysalon te vinden.

  Wellness   Afstand van Bleiswijk   Reistijd
 Elysium  2,5 km  5 min.
 Thermen Holiday  19,1 km  21 min.
 Wellness Leiden  32,9 km  32 min.
 Centre Du Lac  8,1 km  11 min.
 Spa Gouda  20,6 km  25 min.
 Spavarin  19,5 km  17 min.
 Sauna Ridderkerk  20,6 km  31 min.
 Orange Wellness Centre  24,5 km  29 min.

Een leuk dagje uit naar sauna Bleiswijk!

De sauna Bleiswijk is Elysium. De omgeving van deze sauna Bleiswijk heeft nog meer te bieden. Er zijn een aantal zeer geschikte sauna’s die u in de omgeving tegenkomt. Op deze pagina lichten we u graag in. In de afbeeldingen hierboven ziet u per sauna het gemiddelde cijfer van de sauna reviews. Deze zijn geplaatst door andere bezoekers op onze website. U heeft op deze manier een goed overzicht aan de mogelijkheden. De tabel geeft de afstand weer vanaf het centrum van Bleiswijk naar de sauna die u wilt bezoeken.