Sauna Gouda – Vindt een geschikt dagje uit

Heeft u plannen voor een dagje uit in Zuid-Holland in Gouda? Niets is heerlijker dan naar de sauna. Dit kan in Gouda en in de omgeving. Op deze pagina helpen we u bij het vinden van uw sauna Gouda. De sauna die u in Gouda vindt is Spa Gouda. Een aan te raden uitje! Bent u op zoek naar een andere sauna? Lees dan verder op deze pagina. We hopen dat u een geschikte sauna vindt.

Spa Gouda – 1,4 km (Gouda)

Spa Gouda is de sauna van Gouda welke wij kunnen aanbevelen. Indien u alle informatie van deze sauna wilt bekijken dan kunt u direct op het blok van Spa Gouda hierboven klikken. Vanaf het centrum bent u al met 5 minuten rijden bij deze sauna Gouda. Bij dit wellnesscentrum heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van faciliteiten uit de volgende categorieën: baden, sauna’s, massages of de beauty afdeling.

Elysium – 20,9 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Indien u op zoek bent naar een andere sauna dichtbij Gouda dan kunt u naar Elysium. Deze vindt u in Bleiswijk. U bereikt dit wellnesscentrum al binnen 22 minuten van Gouda. Elysium behoort tot een van onze favoriete sauna’s. Elysium is een van de grootste van Nederland en een niet te missen dagje uit voor de echte sauna liefhebbers.

Orange Wellness Centre – 20,5 km (Alphen aan den Rijn)

Een andere optie is Orange Wellness Centre in Alphen aan Den Rijn. Bij Orange Wellness Centre kunt u gebruik maken van de sauna’s of van de baden. Ook kunt u hier terecht voor massages of de beauty afdeling. De uitgebreide beschrijving vindt u op de pagina van de sauna.

Centre du Lac – 21,4 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Dichterbij Gouda vindt u op een afstand van 20 minuten de sauna Centre Du Lac. Deze vindt u in Pijnacker. Centre Du Lac is een beautycentrum, maar beschikt ook over sauna’s. Er zijn namelijk maar liefst 9 sauna’s te vinden en vele andere saunavoorzieningen.

Sauna Papendrecht – 40,0 km (Papendrecht)

Sauna Papendrecht is een kleinschaligere sauna. Vanaf Gouda duurt het iets meer dan een half uur om er te komen. Sauna Papendrecht heeft ook de mogelijkheid om een mooi bruin kleurtje op te doen.

Wellness Leiden – 43,3 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Vanuit het zwembad bij Wellness Leiden heeft u een uitzicht over de gehele stad. U bevindt zicht op de 11e verdieping van het Level gebouw. Een vriendelijke personeel, leuke faciliteiten en een mooie locatie. Vanaf Gouda is het met de auto ongeveer 39 minuten rijden om bij de ingang van Wellness Leiden te komen.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Spa Gouda  1,4 km  5 min.
 Elysium  20,9 km  22 min.
 Orange Wellness Centre  20,5 km  27 min.
 Centre Du Lac  21,4 km  20 min.
 Sauna Papendrecht  40,0 km  33 min.
 Wellness Leiden  43,3 km  39 min.