Sauna top 8 – Sauna Alphen aan den Rijn

Bekijk hieronder het aanbod met de beste sauna’s in de buurt van Alphen aan den Rijn. Klik op een van de sauna’s voor meer informatie.

Orange Wellness Centre – 4,5 km (Alphen aan den Rijn)

Orange Wellness Centre is de sauna van Alphen aan den Rijn. Orange wellness Centre heeft en diversiteit aan mogelijkheden. Komt u naar de sauna voor de sauna’s, de baden of voor een behandeling? Bij Orange Wellness Centre is het allemaal mogelijk. Verder kunt u een kleurtje krijgen onder de zonnebank of een drankje doen op het dakterras. Voor de specifieke mogelijkheden kunt u doorklikken naar de pagina. Hier vindt u meer details over deze sauna Alphen aan den Rijn.

Elysium – 27,8 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Zijn de faciliteiten bij de sauna van Alphen aan den Rijn nog niet voldoende? Dan kunt u het nog iets verder zoeken. In Bleiswijk kunt u naar Elysium. Dit is een van de grootste sauna’s van Nederland. Op de pagina van Elysium hebben wij alle voorzieningen voor u verzameld waar u gebruik van kunt maken. Hier vindt u iedere sauna en ieder bad waar u gebruik van kunt maken. Wij verwijzen u dus graag door naar deze pagina.

Spa Gouda – 20,4 km (Gouda)

Op een half uur bij Alphen aan den Rijn vandaan kunt u naar Spa Gouda. Deze sauna staat bekend om de fraaie inrichting, een vriendelijk personeel en verder vindt u er leuke faciliteiten, zoals een Ottomaanse sauna en nog veel meer.

Sauna Warmond – 33,5 km (Warmond)

Sauna Warmond is voor iedereen die zich graag omgeeft in een kleinschaligere sauna. Deze sauna is iets meer dan een half uur bij de Alphen aan den Rijn verwijderd.

Wellness Leiden – 27,0 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Wellness Leiden is onderdeel van Fitland. Hier bevindt u zich op de 11e verdieping van het Level gebouw in het centrum van Leiden. Wanneer u ligt te ontspannen in het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Sauna Amstelland – 29,7 km (Uithoorn)

In het plaatsje Uithoorn komt u heerlijk ontspannen bij de sauna’s en de baden van Sauna Amstelland. U kunt hier ook blijven eten in het restaurant, onder de zonnebank kuipen of uzelf in de watten laten leggen tijdens een beauty- of massagebehandeling.

Centre Du Lac – 32,5 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Centre Du Lac in Pijnacker beschikt over een leuk aanbod aan sauna’s. Stap in een van de volgende sauna’s: MAA sauna, rozenkwart sauna, Löyly, de kleurensauna en een Kelo sauna. Er zijn nog meer faciliteiten.

Spavarin – 31,2 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Tot slot kunt u naar Spavarin in Rijswijk. Deze sauna is 25 minuten rijden verwijderd van Alphen aan den Rijn en u kunt hier zelfs blijven overnachten of een hamam behandeling nemen.

  Wellness   Afstand van Alphen aan den Rijn   Reistijd
 Orange Wellness Centre  4,5 km  8 min.
 Elysium  27,8 km  30 min.
 Spa Gouda  20,4 km  29 min.
 Sauna Warmond  33,5 km  31 min.
 Wellness Leiden  27,0 km  28 min.
 Sauna Amstelland  29,7 km  35 min.
 Centre Du Lac  32,5 km  29 min.
 Spavarin  31,2 km  25 min.

Zoek een sauna Alphen aan den Rijn voor pure ontspanning

Op zoek naar een sauna Alphen aan den Rijn? De sauna van Alphen aan den Rijn is Orange Wellness Centre. Indien u deze sauna wilt bezoeken kunt u op de link klikken bij de sauna hierboven. Wij hebben een groter overzicht gemaakt. U vindt een overzicht met alle top sauna’s die goed bereikbaar zijn vanaf Alphen aan den Rijn. Bent u op zoek naar een andere sauna? Dan kunt u hier boven de rest van de pagina bekijken. Hier hebben we een overzicht van de overige sauna’s. Staat er een voor u bekende sauna tussen? Aarzel dan niet om een review van uw bezoek achter te laten op de pagina van de betreffende sauna.