Vind gemakkelijk en snel een geschikte sauna Schiedam

Hieronder vindt u de sauna Schiedam en de sauna’s in de omgeving. Door verder te klikken naar een van de sauna’s vindt u alle bijbehorende informatie, zoals een beschrijving, de openingstijden, foto’s, korting, reviews en meer!

✓ Thermen Holiday – 6,4 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

De top sauna van Schiedam is Thermen Holiday. In feite kunt u uw zoektocht stoppen en doorgaan naar de pagina van deze sauna Schiedam. Hier profiteert u van onze Thermen holiday korting en vindt u alle overige informatie. Op de pagina vindt u alle informatie over de mogelijkheden die Thermen Holiday voor u als bezoeker te bieden heeft. De afbeeldingen op de pagina zullen een duidelijke indruk geven. Op de website van Thermen Holiday vindt u meerdere arrangementen om te boeken. Bij dit wellnesscentrum kunt u terecht voor de volgende categorieën. Sauna’s, Baden, Hamam, Massages, het restaurant of in de beauty afdeling.

✓ Elysium – 19,2 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Een van onze andere favorieten is Elysium in Bleiswijk. Hiervoor rijdt u iets verder. Vanaf het centrum van Schiedam is het ongeveer 26 minuten rijden. Echter wanneer u bekend bent met de mogelijkheden dan is deze rit het de rit zeker waard. U kunt hier terecht voor de volgende categorieën. Sauna’s, de beauty afdeling, baden, Hamam, Rasul, Massages, Zonnestudio of in het restaurant. Voornamelijk het aanbod aan sauna’s en aan baden is extreem. Op de pagina van Elysium hebben wij iedere sauna en ieder bad die hier beschikbaar is in het kort toegelicht.

Centre du Lac – 18,1 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Centre Du Lac is te vinden in Pijnacker. Hier bent u met 27 minuten wanneer u met de auto vertrekt uit Schiedam. Centre du Lac heeft een fraai aanbod aan sauna’s en overige faciliteiten. Wij hebben hier een overzicht van gemaakt op de pagina van Centre du Lac.

Spavarin – 19,3 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Op ongeveer 23 minuten rijden van Schiedam bent u al bij Spavarin in Rijswijk. U kunt gebruik maken van de volgende categorieën wanneer u op bezoek gaat bij deze sauna: sauna’s, baden, hamam, massages, overnachten, restaurant, zonnestudio.

Caesar Den Haag – 28,0 km (Den Haag)

Caesar Den Haag vindt u in het centrum van de stad Den Haag. Heerlijk bijkomen en relaxen tijdens een weekendje weg in Den Haag doet u hier. Vanaf Schiedam rijdt u er ongeveer een half uur over.

Sauna Papendrecht – 34,8 km (Papendrecht)

Een kleinschalig wellnesscentrum met veel persoonlijke aandacht. Daarvoor gaat u naar Sauna Papendrecht. Vertrekt u met de auto vanuit Schiedam? Dan duurt het ongeveer een half uur.

Spa Gouda – 32,3 (Gouda)

Een dagje of weekendje uit in Gouda? Vergeet dan niet om Spa Gouda in het voormalige Mauritskade gebouw te bezoeken. Deze sauna bevindt zich in de binnenstad van Gouda.

  Wellness  Afstand  Reistijd
 Thermen Holiday 6,4 km 10 min.
 Elysium 19,2 km 26 min.
 Centre Du Lac 18,1 km 27 min.
 Spavarin 19,3 km 23 min.
 Caesar Den Haag 28,0 km 32 min.
 Sauna Papendrecht 34,8 km 31 min.
 Spa Gouda 32,3 km 43 min.

Ontspan in de sauna van Schiedam of een sauna in de omgeving

Naar een sauna Schiedam? Thermen Holiday is de sauna van Schiedam. Bent u op zoek naar de informatie en acties die beschikbaar zijn voor deze sauna? U kunt direct verder klikken via het blok van Thermen Holiday. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle sauna’s die u dichtbij Schiedam vindt. In de blokken hieronder ziet u d.m.v. de sterren de gemiddelde beoordeling van andere mensen die onze website hebben bezocht. Direct daaronder ziet u de afstand en de reistijd. Dit is de reistijd van het centrum van Schiedam naar de sauna.