Heeft u in het verleden al eens een heerlijke Hammem behandeling gehad? Zo niet, dan is dit uw kans om extra voordelig een overheerlijke behandeling te nemen! Indien u in het verleden al eerder een Hammam behandeling heeft gehad dan hoeven we u vast niks meer te vertellen en bent u er al van overtuigd om nog een keer te gaan. Het is momenteel mogelijk om te genieten van een overheerlijke behandeling in Rotterdam. Voor slechts enkele euro’s kunt u entree voor twee personen verkrijgen. Op deze pagina leest u meer over deze veiling. Direct naar de veilig? Klik dan op de onderstaande button.

Over de veiling

Er zitten een aantal zaken bij de veiling voor Spa & Wellness Hammam in Rotterdam inbegrepen. Indien u de veiling heeft gewonnen en naar de sauna toegaat dan krijgt u ten eerste muntthee bij ontvangst. Vervolgens wordt er een rondleiding gegeven door een van de medewerkers van de sauna, zodat u direct op de hoogte bent van alle faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Ook kunt u met alle vragen bij de medewerker terecht.

Verder zitten de volgende zaken bij deze veiling inbegrepen:

  • De veiling is voor twee personen
  • U wordt ingezeept met olijfzeep
  • Een lichaamsmasker en een gezichtsmasker
  • U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten
  • De sessie duurt 1,5 uur

Voorwaarden van de veiling

Om gebruik te maken van deze veiling zitten er een aantal voorwaarden aan verbonden. Deze vermelden we hieronder:

  • LET OP: Het arrangement is alleen bedoeld voor vrouwen!
  • U dient gebruik te maken van de veiling binnen drie maanden nadat u deze heeft gewonnen.
  • Er is een beperkte beschikbaarheid. Wees dus snel bij de veiling en neem contact op met Spa & Wellness Rotterdam om langs te komen op een bepaalde datum.
  • Indien u de veiling niet zelfstandig uitbreidt dan is het mogelijk om 1,5 te blijven.

Over Spa & Wellness Rotterdam

Er zijn diverse faciliteiten die al bij de veiling zitten inbegrepen. Dit zijn de jacuzzi, het spa bubbelbad, de relaxruimte, de hammamruimte, de infraroodsauna en het eucalyptus stoombad. Uiteraard is het mogelijk om nog meer zaken bij te boeken, zodat u nog meer uit uw bezoek bij dit wellness kunt halen. Zo kunt u een lunch bijboeken, een ontspanningsmassage nemen, een kruidenstempel massage, een hotstone massage of een scrubritueel nemen. Voor deze faciliteiten is echter wel een betaling vereist. Tot slot is het ook mogelijk om de hamam en de faciliteiten voor privé gebruik af te huren.