Overzicht – Sauna Rotterdam

Hieronder hebben wij de beste sauna’s uit de buurt van Rotterdam verzameld. U ziet direct hoe ver deze sauna’s van Rotterdam vandaan zijn. Ziet u er een geschikte tussen staan? Aarzel dan niet en klik door naar de betreffende pagina voor alle informatie.

Thermen Holiday – 9,6 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

De dichtstbijzijnde en tegelijkertijd een van onze toppers op de website is Thermen Holiday. Hier bent u met slechts 11 minuten. Het ligt namelijk is Schiedam. Schiedam ligt tegen Rotterdam aan aan de westkant. Bij dit wellnesscentrum hoeft u zich niet te vervelen. Wanneer u het aanbod ziet weet u meteen dat u aan één dag niet genoeg heeft. De ruime keuze aan sauna’s, baden en overige faciliteiten maken het een geschikt dagje uit voor vrijwel iedereen. In plaats van alleen Thermen Holiday is er een groter aanbod.

Elysium – 14,2 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

In Bleiswijk vindt u Elysium. Dit ligt ten noord-oosten van Rotterdam. Hier bent u met 17 minuten rijden. Op de pagina van Elysium vindt u een zeer ruim overzicht met de voorzieningen. Elysium is ook een van onze favorieten en raden we aan als u op zoek bent naar een sauna Rotterdam.

Centre de Lac – 15,2 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Centre du Lac ligt ongeveer 17 minuten bij Rotterdam vandaan. Deze sauna vindt u in Pijnacker. Dit ligt richting het noorden van Rotterdam.

Spavarin – 18,0 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

In vrijwel elke richting van Rotterdam is er wel een geschikte sauna te vinden. Richting het noord-westen vindt u namelijk Spavarin in Rijswijk.

Sauna Papendrecht – 20,5 km (Papendrecht)

Sauna Papendrecht is een kleinschalige sauna. Deze vindt u in de gelijknamige plaatsnaam Papendrecht.

Spa Gouda – 28,1 km (Gouda)

Spa Gouda beschikt over een leuk aanbod faciliteiten en is een gastvrije sauna. Wat Spa Gouda echter bijzonder maakt is voornamelijk de fraaie inrichting die deze sauna heeft.

Caesar Den Haag – 26,7 km (Den Haag)

Tot slot vindt u in Den Haag het wellnesscomplex Caesar Den Haag. Een leuk aanbod faciliteiten en naast wellness is hier nog veel meer te doen!

  Wellness   Afstand van Rotterdam   Reistijd
 Thermen Holiday  9,6 km  11 min.
 Elysium  14,2 km  17 min.
 Centre De Lac  15,2 km  17 min.
 Spavarin  18,0 km  16 min.
 Sauna Papendrecht  20,5 km  21 min.
 Spa Gouda  28,1 km  29 min.
 Caesar Den Haag  26,7 km  25 min.

De top sauna’s dichtbij Rotterdam

Een dagje uit in de buurt van Rotterdam? Niets is heerlijker dan de hele dag te ontspannen in de sauna. Daarnaast is dit ook super gezond om dit regelmatig te doen. U verbeterd hiermee de weerstand van uw lichaam. Op deze pagina vindt u gemakkelijk en snel een sauna Rotterdam. U ziet de sauna blokken. In ieder blok vindt u de gemiddelde beoordeling van andere bezoekers op onze website. U kunt hier uw voordeel uit halen door naar de pagina te gaan van het wellness. U kunt hier korte beoordelingen lezen van de bezoekers. Wanneer u vanuit Rotterdam reist kunt u de afstanden in de tabel bekijken.