Wilt u uzelf even heerlijk in de watten kunnen leggen? Boek dan een heerlijke ontspannen wellness overnachting bij het Hampshire Amsterdam American. Dit hotel is gelegen in het hartje Amsterdam en u verblijft hier bij een elegant gebouw dat dateer uit 1900. In het hotel komt u een stijlvolle decoratie tegen. Het is gelegen aan de rand van het Leidseplein en heeft daarmee dus een perfecte locatie om te verblijven. Meer informatie over een overnachten bij het Hampshire Amsterdam American is te vinden via de onderstaande link:

Wat heeft dit hotel u te bieden?

Naast de ideale locatie en de perfecte ligging heeft het hotel nog veel meer te bieden. Alle kamers zijn voorzien van gratis Wifi, airconditioning, minibar, een flatscreen en  alle overige voorzieningen. Er zijn ook kamers beschikbaar vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de Amsterdamse grachten. Maar nog veel belangrijke om te weten zijn natuurlijk de wellness voorzieningen.

Het hotel beschikt over een eigen sauna. Tijdens een uitje bij het hotel Amsterdam American kunt u alle stress helemaal van u af zweten in de sauna. Uw lichaam ontdoen van alle afvalstoffen kan ook in de fitnessruimte. Wellness betekent naast ontspanning ook inspanning. Ondanks dat u op stap bent in Amsterdam is het dus ook belangrijk om u nog een gezonde hoeveelheid in te spannen. Wilt u tot slot genieten van een heerlijke massage? Laat dit op tijd weten en het is mogelijk om hier een afspraak in te plannen.

Overige faciliteiten, zoals heerlijke restaurants hoeft u niet lang naar te zoeken. Wanneer u naar buiten loopt staat u direct in het centrum van Amsterdam waar u overal heerlijke restaurants en leuke terrasjes tegenkomt.

Via deze pagina kunt u terecht bij meer sauna’s in Amsterdam.