Deze zomer heeft Wellnessresort Elysium in Bleiswijk de deuren van het nieuwe restaurant geopend. Dit restaurant heet het Grill and Chill restaurant. Het nieuwe restaurant van Elysium is geïnspireerd door Amerika. Heeft u het Grill and Chill restaurant al uit geprobeerd? Zo niet, dan kunt u nog tot eind deze maand een arrangement boeken waarmee u voor slechts € 34,95 terecht kunt in het restaurant en gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hieronder leest u meer over het nieuwe restaurant en het arrangement.

Het Grill and Chill restaurant van Elysium

Het Grill and Chill restaurant is begin juli geïntroduceerd. Sindsdien is het dus al mogelijk om het restaurant te bezoeken. Er is plek voor maar liefst 120 gasten en dit is het vierde restaurant bij Elysium. Het concept van het restaurant is geïnspireerd door Amerika en er zijn vier verschillende soorten hamburgers, wedges, heerlijke spareribs en u kunt het afsluiten met Ben & Jerry ijs.

Niet alleen het eten is in de Amerikaanse sfeer, maar ook de bediening is op zijn Amerikaans gekleed. De mensen in de bediening dragen leren schorten met een spijkerbroek. Hiermee passen zij helemaal thuis in de stijl van het restaurant.

Het arrangement

Behoefte aan een dagje ontspanning en lijkt het u tevens leuk om het nieuwe restaurant uit te proberen? Boek dan het Grill and Chill arrangement bij Elysium. Voor slechts € 34,95 boekt u het arrangement en kunt u gebruik maken van de faciliteiten welke het wellnessresort te bieden heeft. Zo geniet u overdag van de sauna en wellness faciliteiten en sluit u de dag af met een lekkere portie spareribs of een heerlijke burger. Bent u benieuwd wat er precies bij het arrangement zit inbegrepen? Hieronder benoemen we het:

  • Entree voor het sauna en wellness vanaf 10:00
  • Gebruik van alle faciliteiten is mogelijk
  • Deelname voor löyly of klankschaalsessies mogelijk
  • Gebruik van het scrubzout en andere doucheproducten
  • Keuze uit een burger of spareribs
  • Sluit de maaltijd af met Ben & Jerry ijs

Let er wel op dat dit arrangement beschikbaar is tot 30 september 2016 en dat er beperkte beschikbaarheid is. Bent u er niet op tijd bij dan kan het zijn dat het arrangement is uitverkocht. Ook is dit arrangement niet te combineren met andere kortingsbonnen en zijn de kosten excl. € 1,95 aan reserveringskosten. In het weekend of op badkleding-mag-dagen komt er ook € 1,95 bovenop. Tot slot dient het arrangement online gereserveerd te worden op de website van Elysium.