Top 3 sauna Roosendaal

Op zoek naar een sauna Roosendaal? Op deze pagina vertellen wij u meer over de beste sauna’s in de buurt van Roosendaal. Hieronder ziet u de sauna afbeeldingen met korte informatie. In deze blokken ziet u aan de hand van de sterren de gemiddelde score van iedere sauna. Dit zijn de beoordelingen van andere bezoekers op onze website. Verder vindt u in het kort informatie over iedere sauna en de afstand vanaf het centrum van Roosendaal.

Fonteyn Thermen – 17,8 km (Bergen op Zoom)

Op een dik kwartier rijden vanaf Roosendaal kunt u naar Bergen op Zoom. Hier vindt u Fonteyn Thermen. Fonteyn Thermen is te vinden op de beneden verdieping van het Fletcher hotel. Dit is een erg geschikt wellnesscentrum voor stellen, maar ook voor vrienden om samen naartoe te gaan. Gezien het wellnesscentrum te vinden is in een hotel is het uitermate geschikt om uw verblijf te combineren met een overnachting. Hier heeft u direct de kans om het sfeervolle Den Bosch te bezoeken.

Wellness Trivium – 16,6 km (Etten-Leur)

Tot slot vindt u in Etten-Leur Wellness Trivium. Deze sauna is een kwartier rijden van sauna Eindhoven. Ook deze sauna bevindt zich in een van de Fletcher hotels. Daardoor is ook deze goed te boeken met een overnachting samen. In het wellnesscentrum vindt u de volgende sauna’s: sauna van 70 graden, solarium of een opgiet sauna. Verder vindt u hier een stoombad, een zwembad of voetenbaden. U kunt hier ook heen voor een rasul behandeling of diverse overige beauty behandelingen.

  Wellness   Afstand van Roosendaal   Reistijd
 Fonteyn Thermen  17,8 km  18 min.
 Wellness Trivium  16,6 km  14 min.