Top 3 sauna Roosendaal

Op zoek naar een sauna Roosendaal? Indien u op zoek bent naar Wellness Roosendaal dan kunt u hier direct verder klikken. Hier vindt u namelijk alle informatie over dit wellnesscentrum. Op deze pagina vertellen wij u meer over de beste sauna’s in de buurt van Roosendaal. Hieronder ziet u de sauna afbeeldingen met korte informatie. In deze blokken ziet u aan de hand van de sterren de gemiddelde score van iedere sauna. Dit zijn de beoordelingen van andere bezoekers op onze website. Verder vindt u in het kort informatie over iedere sauna en de afstand vanaf het centrum van Roosendaal.

Wellness Roosendaal – 3,8 km (Roosendaal)


Wellness Roosendaal is een sauna en beauty resort in Roosendaal. Dit resort is gelegen op het sport en recreatiepark Stok in Roosendaal. Hier vindt u de Brabantse gastvrijheid. U geniet hier van de heerlijke baden, sauna’s, het warme eten en de ontspannende behandelingen. Bij Wellness Roosendaal komt u voor een dag die aanvoelt als een vakantiedag. Op de pagina van Wellness Roosendaal vindt u overig informatie. U leest een beschrijving, vindt de openingstijden en we hebben we contactinformatie voor u geplaatst. Verder kunt u een beoordeling achterlaten op de pagina of die van anderen bekijken.

Fonteyn Thermen – 17,8 km (Bergen op Zoom)

Op een dik kwartier rijden vanaf Roosendaal kunt u naar Bergen op Zoom. Hier vindt u Fonteyn Thermen. Fonteyn Thermen is te vinden op de beneden verdieping van het Fletcher hotel. Dit is een erg geschikt wellnesscentrum voor stellen, maar ook voor vrienden om samen naartoe te gaan. Gezien het wellnesscentrum te vinden is in een hotel is het uitermate geschikt om uw verblijf te combineren met een overnachting. Hier heeft u direct de kans om het sfeervolle Den Bosch te bezoeken.

Wellness Trivium – 16,6 km (Etten-Leur)

Tot slot vindt u in Etten-Leur Wellness Trivium. Deze sauna is een kwartier rijden van sauna Eindhoven. Ook deze sauna bevindt zich in een van de Fletcher hotels. Daardoor is ook deze goed te boeken met een overnachting samen. In het wellnesscentrum vindt u de volgende sauna’s: sauna van 70 graden, solarium of een opgiet sauna. Verder vindt u hier een stoombad, een zwembad of voetenbaden. U kunt hier ook heen voor een rasul behandeling of diverse overige beauty behandelingen.

  Wellness   Afstand van Roosendaal   Reistijd
 Wellness Roosendaal  3,8 km  8 min.
 Fonteyn Thermen  17,8 km  18 min.
 Wellness Trivium  16,6 km  14 min.