Top 5 sauna Bergen op Zoom

Binnenkort naar een sauna Bergen op Zoom? Bekijk het aanbod op onze website. Wij verzamelen de beste sauna’s op onze website. Op deze webpagina vindt u het overzicht van de beste sauna’s in de buurt van Bergen op Zoom. De sauna van Bergen op Zoom is Fonteyn Thermen. Hieronder kunt u direct doorklikken voor alle informatie over deze spa resort. Voor alle overige sauna’s geven wij u graag verdere informatie. Van ieder centrum is uitgebreide informatie te vinden. U ziet zelfs de gemiddelde scores van iedere sauna hieronder. Dit wordt aangegeven met de sterren in de blokken hieronder. Dit zijn beoordelingen van bezoekers op deze website.

Fonteyn Thermen – 1,6 km (Bergen op Zoom)

Onze nummer 1 sauna Bergen op Zoom is Fonteyn Thermen. Hiervoor hoeft u vrijwel niet te reizen, want u vindt Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom. Deze sauna is te vinden in het Fletcher hotel. U kunt uw verblijf bij het spa resort Fonteyn Thermen extra aangenaam maken door er een hotel overnachting bij te boeken. Het wellness gedeelte is onderin het hotel te vinden. Hier treft u diverse baden met sauna’s aan. Een beauty behandeling, massage of rasul behandeling behoren hier ook tot de mogelijkheden. Bij dit hotel vindt u de echte Brabantse gastvrijheid.

Wellness Goes – 45,6 km (Goes)

Wellnessresort Goes
€30,50
€22,88
25% korting!
Call to action pijl

Een ander wellnesscentrum van Fitland hier in de buurt is Wellness Goes. Wellnes Goes vindt u in Zeeland. Het is een half uurtje rijden richting het westen van Bergen op Zoom. Hier vindt u Wellness Goes in de plaats Goes.

Het Raedthuys – 25,5 km (Sint-Maartensdijk)

Het Raedthuys vindt u in Sint-Maartensdijk en is een privé sauna. Dit is een klein half uur rijden vanaf Bergen op Zoom. Er is een sauna, een whirlpool, een stoomcabine, een regendouche en een zonnebank beschikbaar. Daarnaast kunt u hier beautybehandelingen nemen.

Wellness Trivium – 32,3 km (Etten-Leur)

Tot slot kunt u in Etten-Leur naar Wellness Trivium. Etten-Leur vindt u richting het oosten op een klein half uur rijden van Bergen op Zoom. Enkele faciliteiten bij deze sauna zijn: een infraroodsauna, een solarium, een 70 graden sauna, een opgiet sauna, het zwembad, een stoombad en voetenbaden.

  Wellness   Afstand van Bergen op Zoom   Reistijd
 Fonteyn Thermen  1,6 km  6 min.
 Wellness Goes  45,6 km  33 min.
 Het Raedthuys  25,5 km  27 min.
 Wellness Trivium  32,3 km  27 min.