Top 3 – Sauna Goes

Het aanbod sauna Goes is hieronder terug te vinden. Wij hebben een top 3 van de beste sauna’s in de omgeving van Goes gemaakt. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de afstand van Goes en de beoordelingen van de sauna’s.

Wellness Goes – 1,4 km (Goes)

Wellnessresort Goes
€30,50
€22,88
25% korting!
Call to action pijl

Het dichtst bij en een populaire sauna is Wellness Goes. Wellness Goes is een van de meest bekende sauna’s in Zeeland en maken uw bezoek tot een unieke beleving. Deze sauna beschikt over een unieke locatie in het de stad en u kunt genieten van de Zeeuwse lucht. Wellness Goes heeft de titel van het “Beste wellnessresort van Nederland” gekregen. Wij zijn dus niet de enige die een bezoek aan dit wellnesscentrum aanraden. Voornamelijk door het grote en unieke aanbod bij deze sauna van Zeeland is dit een populair dagje uit. U kunt hier terecht voor beauty behandelingen, een hamam of rasul behandeling, massages en diverse sauna’s met faciliteiten. Tot slot beschikt Wellness Goes over een leuk aanbod aan baden.

Amadore Kamperduinen – 23,6 km (Kamperland)

Voor de beste combinatie van wellness en overnachten gaat u naar Amadore Kamperduinen. Deze is in 2013/2014 uitgeroepen tot het beste hotel aan de kust. Naast dat het een uitermate geschikt hotel is om te verblijven heeft u een goede keuze uit saunavoorzieningen. U vindt er een sauna, jacuzzi, Turks stoombad, dompelbad, een zwembad en een natuurbad buiten.

Het Raedthuys – 52,1 km (Sint-Maartensdijk)

Voor het gebruik van een privé sauna kunt u een afspraak maken bij Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk. Hier maakt u een afspraak voor het gebruik van de privé sauna, kunt u eten in het restaurant en een beauty behandeling nemen. Tot slot kunt u hier een massage nemen. Het Raedthuys ligt op een grote afstand van sauna Goes. Het duurt namelijk 40 minuten met de auto voordat u bij deze sauna bent. Indien u niet van de reistijd houdt raden wij het aan om een van de hiervoor genoemde sauna’s te bezoeken, zoals Sauna Goes.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Wellness Goes  1,4 km  5 min.
 Amadore Kamperduinen  23,6 km  23 min.
 Het Raedthuys  52,1 km  40 min.

Een ontspannen dagje uit! – Sauna Goes

Weet u al welke sauna u wilt bezoeken in Goes? In Goes zelf vindt u namelijk het populaire wellnesscentrum Wellness Goes. Deze is een onderdeel van Fitland en populair onder velen. Een dagje naar Wellness Goes is pure ontspanning voor lichaam en geest. Hieronder kunt u direct doorklikken naar Wellness Goes. Ook kunt u nog even op de pagina blijven en zoeken naar andere populaire sauna’s in de buurt van Goes. Zo vindt u gemakkelijk en snel uw sauna Goes.