Sauna Top 6 – Sauna Etten-Leur

Bent u op zoek naar een sauna in Etten-Leur? Door het grote aanbod aan sauna’s in Nederland is het vaak lastig om de geschikte sauna te kunnen vinden. Hiervoor helpt Wellnesscentrum Nederland u graag verder. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt met de beste sauna Etten-Leur. Direct in Etten-Leur vindt u Wellness Trivium. Dit is de sauna van Etten-Leur. Er zijn ook diverse sauna dichtbij Etten-Leur die wij hier graag onder de aandacht brengen. Deze vindt u in de blokken hieronder. Hier ziet u ook de gemiddelde beoordelingen van andere bezoekers. De sterren geven het gemiddelde recensiecijfer aan. Laat u een review achter op de pagina van een van de onderstaande sauna’s? Dan wordt deze ook meegenomen in het gemiddelde cijfer.

Wellness Trivium – 2,4 km (Etten-Leur)

Wij geven graag alleen de beste sauna’s dichtbij Etten-Leur. De nummer 1 sauna Etten-Leur is bij ons Wellness Trivium. Deze sauna scheelt u een hoop reistijd gezien u hiervoor Etten-Leur niet uit hoeft. Maar de reden waarom wij deze op nummer 1 hebben gezet wordt niet alleen bepaald door de reistijd. Wellness Trivium heeft voor zijn bezoekers een hoop te bieden. U kunt gebruik maken van de sauna’s, een zonnestudio, een overheerlijke massage nemen, een rasul behandeling of een beauty behandeling. Bij deze sauna Etten-Leur kunt u ’s avonds genieten van de gerechten uit de keuken en aan het eind van de dag blijven overnachten. Wellness Trivium bevindt zich in het Fletcher hotel in Etten-Leur. Op het gebied van de sauna’s kunt u gebruik maken van de volgende: een opgiet sauna, een infrarood sauna, een solarium, een 70 graden sauna of het stoombad.

SpaPuur – 38,1 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

Op nummer 3 van sauna Etten-Leur hebben wij SpaPuur in Tilburg. Voor SpaPuur gaat u richting het oosten van Etten-Leur. Deze sauna heeft een langere reistijd dan de voorgaande, maar de reistijd wordt uitbetaald in het genot van de sauna’s en de voorzieningen. SpaPuur heeft een divers aanbod aan sauna’s. Voor de bezoekers worden de volgende sauna’s ter beschikking gesteld: een rozensauna, een Bio-sauna, een Finse sauna, een Kelo sauna, een Himalaya kristal zoutsteen sauna, tubesauna’s, een infrarood sauna, een Turks stoombad en een Finse lavendelsauna.

Sauna Papendrecht – 41,6 km (Papendrecht)

In Papendrecht vindt u Sauna Papendrecht op een dik half uur rijden. Een kleinschalige sauna waar u nog gebruik kunt maken van de kleurensauna, infrarood sauna, de stoomcabine, het binnen- en buiten zwembad, kunt genieten van Löyly en nog meer!

Thermen Goirle – 41,0 km (Goirle)

In Goirle vindt u Thermen Goirle op een reistijd van 31 minuten. Enkele hoogtepunten zijn de sneeuwcabine, het spetter plein, de whirlpools, het zwembad en de vele overige sauna’s. Bekijk het gehele aanbod nu direct.

Fonteyn Thermen – 35,1 km (Bergen op Zoom)

Tot slot vindt u in Bergen op Zoom de sauna’s van Fonteyn Thermen. Deze is te vinden in het Fletcher hotel. U heeft dus direct de mogelijkheid om er een overnachting bij te boeken. U vindt hier een aantal sauna’s, waaronder de akkerland sauna, de kruidensauna, een opgiet sauna en een stoomcabine. Daarnaast zijn er een aantal baden te vinden.

  Wellness   Afstand van Etten-Leur   Reistijd
 Wellness Trivium  2,4 km  5 min.
 SpaPuur  38,1 km  32 min.
 Sauna Papendrecht  41,6 km  33 min.
 Thermen Goirle  41,0 km  32 min.
 Fonteyn Thermen  35,1 km  27 min.