Overzicht sauna Harderwijk

Op zoek naar een sauna in Harderwijk? Op deze pagina vindt u het overzicht met het aanbod aan sauna’s in Harderwijk en de omgeving. Wij helpen u graag om het makkelijk te maken bij het vinden van de juiste geschikte sauna om optimaal tot rust te komen voor lichaam en geest. Onderstaand hebben we de wellnesscentra’s weergegeven. Door op een van de sauna’s de klikken vindt u meer informatie, zoals beschrijvingen, foto’s, contactinformatie, openingsuren, reviews en meer. Indien beschikbaar kunt u profiteren van sauna korting op het betreffende wellnesscentrum. Ook kunt u de dichtstbijzijnde hotels en appartementen vinden om heerlijk te overnachten. Zo hoeft u aan het eind van de dag geen lange rit naar huis af te leggen.

Zwaluwhoeve – 4,7 km (Hierden)

Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Zwaluwhoeve
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Dichtbij Harderwijk vindt u in Hierden het wellnesscentrum de Zwaluwhoeve. Hier zult u een onvergetelijke en zorgeloze dag beleven waar u de kans krijgt om optimaal tot rust te komen in de sauna’s en de saunabaden. Buiten bij de Zwaluwhoeve vindt u neveldouches en kunt u ontspannen in de whirlpools in de tuin. Daarnaast zorgen wij voor alle actuele kortingen voor de Zwaluwhoeve. Hiervoor kunt u de pagina raadplegen van de Zwaluwhoeve. Check dus altijd even te pagina voordat u hier een bezoek aan brengt. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is voor uw dagje uit.

Sauna Drome Putten – 17,3 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Op slechts een klein half uur rijden met de auto van het centrum van Harderwijk vindt u Sauna Drome Putten in Putten. De rit zal het zeker waard zijn. Buiten kunt u genieten van diverse wellness faciliteiten waaronder de saunaboot Putten. Verder vindt u er een fraai aanbod aan sauna’s en saunabaden. Voor alle informatie kunt u doorklikken naar de pagina van Sauna Putten.

Aphrodites Thermen – 26,5 km (Dronten)

Tot slot kunt u naar Aphrodites Thermen in Dronten. Bij de Aphrodites Thermen kunt u ook gebruik maken van alle voorzieningen die u kunt verwachten van een wellnesscentrum, maar is kleinschaliger dan de voorgaande beide wellnesscentra.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Zwaluwhoeve  Hierden  4,7 km  8 min.
 Sauna Drome Putten  Putten  17,3 km  25 min.
 Aphrodites Thermen  Dronten  26,5 km  24 min.