Top 3 – Sauna Nederasselt

Een geschikt wellnesscentrum vinden voor een unieke ervaring is nog niet altijd even makkelijk. Voor de een is één sauna en één zwembad voldoende en voor de ander moet het een heel wellnessresort zijn om naar toe te gaan. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te ver hoeven te reizen en komt het goed uit wanneer de sauna zo dichtbij mogelijk om te hoek is. Daarom helpen wij van Wellnesscentrum Nederland u graag verder tijdens deze zoektocht. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de sauna Nederasselt en de omgeving.

Wellnessboot Mill – 11,4 km (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Iets verder van Nederasselt vindt u Wellnessboot Mill in het plaatsje Mill. Een bezoek aan Wellnessboot Mill zorgt bij vrijwel iedereen voor een unieke beleving en ervaring. U kunt hier zowel binnen als buiten van een erg ruim aanbod aan faciliteiten genieten. Bij mooi weer kunt u op het dek genieten van alle buitenfaciliteiten en nog een kleurtje krijgen in de zon.

Sanadome – 12,2 km (Nijmegen)

Sanadome Hotel & Spa
€190,00
Call to action pijl

Op een klein kwartier rijden vanaf Nederasselt vindt u Sanadome in Nijmegen. Sanadome staat bekend om het groot aantal wellnessbaden. Het zijn er teveel om allemaal hier op te noemen, dus verwijzen wij u graag verder naar de pagina van Sanadome via de bovenstaande tabel.

Bron Apart – 31,2 km (Nuland)

Bron Apart in Nuland is een openbare sauna, maar u kunt hier ook terecht om de sauna privé af te huren. Er is een Turkse sauna, een Finse sauna, een buitenzwembad, er zijn diverse behandelingen en nog meer.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Nederasselt   Reistijd
 Wellnessboot Mill  Mill  11,4 km  16 min.
 Sanadome  Nijmegen  12,2 km  14 min.
 Bron Apart  Nuland  31, 2 km  21 min.