Top 6 – Sauna Nederasselt

Een geschikt wellnesscentrum vinden voor een unieke ervaring is nog niet altijd even makkelijk. Voor de een is één sauna en één zwembad voldoende en voor de ander moet het een heel wellnessresort zijn om naar toe te gaan. Daarnaast wilt u natuurlijk niet te ver hoeven te reizen en komt het goed uit wanneer de sauna zo dichtbij mogelijk om te hoek is. Daarom helpen wij van Wellnesscentrum Nederland u graag verder tijdens deze zoektocht. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de sauna Nederasselt (Oase Senang) en de omgeving hiervan. Bent u op zoek naar informatie over Oase Senang? Dan kunt u hierboven op de link van deze sauna in Nederasselt klikken. Informatie vinden over een van de andere wellnesscentra in Nederasselt?

Sauna Oase Senang – 700 m (Nederasselt)

Direct in Nederasselt kunt u terecht in Sauna Oase Senang. Geen reistijd en een uitermate geschikte sauna. Bent u hier al eerder geweest? Laat dan even een korte beoordeling achter op de pagina van Sauna Oase Senang. Op deze manier kunnen andere bezoekers direct zien op een bezoek aan deze sauna in Nederasselt wordt aangeraden of dat ze beter verder kunnen zoeken naar een ander wellness uit de bovenstaande tabel in de buurt van Nederasselt. Bij Oase Senang vindt men een divers aanbod aan sauna’s. U treft er de volgende sauna aan om de stress van u af te zweten: Infraroodsauna, lavendel sauna, boomgaard sauna, kleurensauna en twee Finse sauna’s. Verder kunt u onder dompelen in het zwembad, de whirlpool, of gebruik maken van de Romeinse kruidentempel. Om alle overige mogelijkheden te bekijken klikt u door naar de pagina van Sauna Oase Senang.

Wellnessboot Mill – 11,4 km (Mill)

Iets verder van Nederasselt vindt u Wellnessboot Mill in het plaatsje Mill. Een bezoek aan Wellnessboot Mill zorgt bij vrijwel iedereen voor een unieke beleving en ervaring. U kunt hier zowel binnen als buiten van een erg ruim aanbod aan faciliteiten genieten. Bij mooi weer kunt u op het dek genieten van alle buitenfaciliteiten en nog een kleurtje krijgen in de zon.

Sanadome – 12,2 km (Nijmegen)

Op een klein kwartier rijden vanaf Nederasselt vindt u Sanadome in Nijmegen. Sanadome staat bekend om het groot aantal wellnessbaden. Het zijn er teveel om allemaal hier op te noemen, dus verwijzen wij u graag verder naar de pagina van Sanadome via de bovenstaande tabel.

Thermen Nijmegen – 15,7 km (Nijmegen)

Zoekt u liever naar een wellnesscentrum met diverse sauna’s in Nijmegen? Dan is Thermen Nijmegen een optie voor u. Thermen Nijmegen ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Nederasselt.

Finlandia – 24,4 km (Ven-Zelderheide)

Op een half uur rijden van Nederasselt is er in Ven-Zelderheide is vriendelijke en gezellige sauna te vinden. Dit is sauna Finlandia. Bij deze sauna maakt u gebruik van de volgende faciliteiten: buiten sauna, bio-sauna, kruidensauna, Turkse stoomcabine, infraroodsauna, solarium, restaurant, er zijn massages beschikbaar en er is een zonneweide.

Bron Apart – 31,2 km (Nuland)

Bron Apart in Nuland is een openbare sauna, maar u kunt hier ook terecht om de sauna privé af te huren. Er is een Turkse sauna, een Finse sauna, een buitenzwembad, er zijn diverse behandelingen en nog meer.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Nederasselt   Reistijd
 Sauna Oase Senang  Nederasselt  700 m  1 min.
 Wellnessboot Mill  Mill  11,4 km  16 min.
 Sanadome  Nijmegen  12,2 km  14 min.
 Thermen Nijmegen  Nijmegen  15,7 km  20 min.
 Finlandia  Ven-Zelderheide  24,4 km  31 min.
 Bron Apart  Nuland  31, 2 km  21 min.