Sauna Top 4 – Sauna Haren

Gaat u een uitstapje maken naar Haren en wilt u heerlijk tot ontspanning komen? Bezoek dan een geschikte sauna Haren. Direct in Haren hebben wij helaas geen geschikte sauna kunnen vinden, maar op een korte afstand hebben wij er wel een aantal gevonden. Hieronder geven wij de sauna’s weer. Wanneer u doorklikt naar een van de sauna’s vindt u een algemene beschrijving, afbeeldingen, faciliteiten, openingstijden, reviews, korting en meer.

Sauna Peize – 17,0 km (Peize)

De nummer 1 sauna Haren is Sauna Peize. Deze sauna heeft bijzonder veel te bieden en er is voor iedereen wel wat te vinden. Er zijn hier erg veel sauna’s te vinden. U kunt gebruik maken van een van de volgende sauna’s tijdens uw bezoek: de filmsauna, een Finse sauna, een zoutsteensauna, een infraroodsauna, een thylarium, een kleurensauna, een Turks stoombad of de panoramasauna.

Sauna de Bron – 13,0 km (Tynaarlo)

Een heerlijk dagje ontspannen bij Sauna de Bron voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entree Sauna de Bron
€31,95
€20,50
36% korting!
Call to action pijl

Op slechts 12 minuten rijden van Haren vindt u Sauna de Bron. Ook bij deze sauna zult u een bijzonder leuk aanbod aan faciliteiten aantreffen. Hier vermelden wij de belangrijkste voorzieningen bij Sauna de Bron: de banja sauna, de kamin sauna, een infraroodsauna, een Finse sauna, een Turks stoombad, een whirlpool een buitenzwembad of u kunt genieten van een van de behandelingen.

Sunshine Groningen – 9,3 (Groningen)

Om een lekker bruin kleurtje te krijgen bezoekt u Zonnestudio Sunshine in Groningen. Hier vindt u namelijk 11 professionele zonnebanken. Daarnaast kunt u een spray-tan doen. Ook is er een sauna beschikbaar. Hier kunt u heerlijk ontspannen deze sauna is een kwartier rijden bij Haren vandaan.

Geen geschikte sauna Haren gevonden?

Heeft u nog geen geschikte sauna in Haren of in de omgeving gevonden? U kunt via onze homepagine heel specifiek zoeken naar een geschikte sauna. Hier vult u een locatie in of kiest een categorie waaraan de sauna volgens u moet voldoen. Vervolgens krijgt u een overzicht van de sauna’s en kunt u een geschikte sauna vinden. Per sauna verzamelen wij veel informatie, acties, afbeeldingen en reviews. Zo bent u er direct van op de hoogte of een sauna een geschikte is voor u.