Bij de sauna Zensation in Heist-op-den-Berg wordt er deze maand de tiende verjaardag gevierd. Dat wordt op een bijzondere manier gevierd. De sauna gaat deze maand namelijk tarieven hanteren van 10 jaar geleden. Gezien de hoge prijsstijgingen bij sauna’s kan dit nogal een leuk bedrag besparen. Wij hebben eerder al een onderzoek gedaan naar de prijsstijgingen bij sauna’s t.o.v. 10 jaar geleden. Daaruit is bij de 10 grootste sauna’s van Nederland te zien dat de prijzen met gemiddeld 31% zijn toegenomen. Hieronder is meer te lezen over de actie bij Zensation in België.

Over het jubileum bij Zensation

Voor mensen die normaal met z’n 2en een dagje naar de sauna willen betalen 124 euro om twee uur in een privé-unit te mogen zitten. Wanneer men 10 jaar geleden naar de sauna ging dan werd hier nog een bedrag van 85 euro voor neergelegd. Volgens Michel Goelen is de sauna gedwongen geweest om de prijzen te laten stijgen aangezien de kosten op allerlei verschillende vlakken zijn gestegen. Echter kan de sauna dat zich tijdens dit jubileum wel veroorloven om het voor een keer als vanouds te laten zijn.

De actie wordt alleen gehouden voor bestaande klanten die al bekend zijn in het bestand van sauna Zensation. Niet alleen de prijs van het huren van de privé-unit wordt aangepast, maar ook de prijzen voor behandelingen worden aangepast naar de prijs van 10 jaar geleden. Bent u nog niet eerder bij deze sauna geweest? Dan krijgt u een korting van 10 procent in de gehele maand november, aldus Michel Goelen.

Michel Goelen geeft ook aan dat er de laatste 10 jaar steeds meer concurrentie bij is gekomen. Volgens hem blijft het ontdoen van stress een belangrijk onderdeel voor veel mensen die tegenwoordig druk met het werk zijn. Volgens hem zijn de drie units nog altijd drukbezet.

Bij Zensation willen ze graag altijd vernieuwend blijven. Onlangs is er nog een unit compleet omgebouwd met allerlei leuke nieuwtjes, zoals geur, comfort, beeld en geluid. Naast het complex is een jaar geleden nog een House of Beauty geopend waar behandelingen in alle rust kunnen worden gedaan. Tot slot geeft Goelen lachend aan dat ze nog zeker 10 jaar doorgaan met de activiteiten van de sauna.

Lees ook: