Top 4 – Sauna Dalfsen

Zoekt u een geschikte sauna Dalfsen? Op deze pagina vindt u een overzicht met de betreffende sauna’s in Dalfsen en in de omgeving. Zoekt u naar een ander wellnesscentrum dan kunt u verder kijken in de onderstaande tabel.

Sauna Swoll – 8,9 km (Zwolle)

Op slechts 11 minuten rijden van sauna Dalfsen begeeft u zich al bij Sauna Swoll. Bij Sauna Swoll kunt u gebruik maken van een van de volgende sauna’s: de blokhut sauna, de praatsauna, de stiltesauna, de grote sauna of van de panorama sauna. Voor alle overige faciliteiten verwijzen wij u graag verder naar de informatie op de pagina van Sauna Swoll.

Sauna Ommen – 14,1 km (Ommen)

Sauna & Beauty Ommen
€22,50
€19,00
16% korting!
Call to action pijl

Sauna Ommen vindt u slechts op 16 minuten rijden van sauna Dalfsen. Hier vindt u een aantal geschikte voorzieningen welke uw verblijf speciaal maken. De binnensauna van kleur en geurtherapie, de hot whirlpool het solarium of het zoutwater binnenzwembad.

Het Nolderwoud – 25,0 km (Zuidwolde)

Het Nolderwoud is geschikt om een vakantie op het bungalowpark te combineren met wellness. U kunt hier namelijk uw vakantie houden en tegelijkertijd profiteren van de wellness voorzieningen van het Nolderwoud. Met een klein half uur bent u vanaf Dalfsen al bij het Nolderwoud.

Sauna Zuidwolde – 25,5 km (Zuidwolde)

Sauna Zuidwolde is ingericht op een boerderij. Dit maakt uw verblijf bij deze sauna erg speciaal en aantrekkelijk. Ook hier bent u met een klein half uur wanneer u met de auto uit Dalfsen vertrekt.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Swoll  Zwolle  8,9 km  11 min.
 Sauna Ommen  Ommen  14,1 km  16 min.
 Het Nolderwoud  Zuidwolde  25,0 km  27 min.
 Sauna Zuidwolde  Zuidwolde  25,5 km  28 min.