Top 4 – Sauna Domburg

Hieronder bekijkt u de sauna’s in Domburg en in de omgeving. Wij hebben een top 4 gemaakt van de beste sauna’s die gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Domburg. U ziet de afstanden en reistijden ook weergegeven.

Sauna de Parel – 850m (Domburg)

Sauna de Parel is de dichtstbijzijnde sauna. Deze is te voet te bereiken vanaf het centrum van Domburg. Dit wellnesscentrum is voornamelijk een beautycentrum, maar u heeft er ook de kans om gebruik te maken van de sauna’s. Er is een kleurensauna, kruidensauna en nog een aantal normale sauna’s. Bij binnenkomst krijgt u bij sauna Domburg altijd een korte rondleiding met informatie. Ook vindt u er een aantal arrangementen om gebruik van te maken.

Wellness Ons Buiten – 4,6 km (Oostkapelle)

Naast deze hiervoor genoemde sauna Domburg kunt u ook naar Wellness Ons Buiten. Dit is een camping dat tegelijkertijd beschikt over wellness voorzieningen. Op deze manier beleefd u een wellness vakantie op een unieke manier. U kunt hier ook een sauna privé afhuren.

Amadore Kamperduinen – 14,6 km (Kamperland)

In Kamperland kunt u naar Amadore Kamperduinen. Dit is een wellness hotel aan de kust. Eerder is dit hotel al uitgeroepen tot het beste hotel aan de kust van Nederland. Bovendien beschikt het over diverse wellness voorzieningen. Een kijkje waard dus!

Thermen en Beauty Zeeland – 16,1 km (Vlissingen)

Als laatste optie hebben wij Thermen en Beauty Zeeland. Een stad met ongeveer 33.000 inwoners. Deze stad verdient wel een eigen wellnesscentrum. Thermen en Beauty Zeeland vindt u op een prachtige locatie in Vlissingen. Op de pagina zelf ziet u een luchtfoto van het pand en de locatie. U kunt er terecht voor diverse sauna’s, een hapje en een drankje in het restaurant en in de beauty afdeling.

  Wellness   Afstand van Domburg   Reistijd
 Sauna de Parel  850 m  3 min.
 Wellness Ons Buiten Oostkapelle  4,6 km  8 min.
 Amadore Kamperduinen  14,6 km  18 min.
 Thermen en Beauty Zeeland  16,1 km  21 min.

Sauna Domurg – Een leuk dagje uit!

Op zoek naar de beste sauna in de buurt van Domburg? Het beste aanbod aan sauna’s vindt u op deze pagina. Het wellnesscentrum dat u direct in Domburg kunt vinden is Sauna de Parel. U hoeft Domburg niet uit en is de het dichtstbij en makkelijkst te bereiken. Toch hebben we nog een uitgebreider aanbod dan alleen Sauna de Parel. De rest van het aanbod vindt u in de blokken hierboven. Dit zijn de sauna’s die wij aanraden. Aan de hand van de sterren ziet u de gemiddelde beoordeling per sauna. Zo weet u of anderen deze sauna ook aanraden.