Bekijk het aanbod van sauna ‘s-Gravendeel

Wij hebben een top 4 gemaakt voor de beste sauna ‘s-Gravendeel. Deze top 4 vindt u hieronder. Voor meer informatie klikt u op de afbeelding of op de button.

Thermen Holiday – 33,9 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

De beste sauna in de buurt van ‘s-Gravendeel is Thermen Holiday. Deze sauna is een klein half uur rijden, maar het aanbod aan sauna’s, baden en overige faciliteiten vindt u niet overal. Bent u een liefhebber van vele bijzondere sauna’s? Bekijk dan eens dit overzicht: een kleurentherapie sauna, een torensauna, een diehard sauna, een aquarium sauna, een Siberische sauna, een bioscoop sauna, een muziek sauna, een grot sauna, een kelo sauna, een paal sauna of betreedt de hobbit sauna. U vindt er net zo’n bijzonder aanbod aan baden. Voor het gehele overzicht van de mogelijkheden raden wij u aan de pagina te bekijken die wij hebben gemaakt over Thermen Holiday. U vindt Thermen Holiday in Schiedam en kunt de sauna bereiken via de contactinformatie op de pagina.

Sauna Papendrecht – 16,4 (Papendrecht)

Een kleinschaligere sauna, maar vriendelijk en prettig wellnesscentrum om te bezoeken, is Sauna Papendrecht. Deze vindt u ook in Papendrecht en is het minst ver rijden vanaf sauna ‘s-Gravendeel. Hoewel het aanbod stukken kleiner is dan bij Thermen Holiday vindt u er nog steeds een diversiteit aan voorzieningen. Het aanbod bestaat o.a. uit: een kleurensauna, een infrarood sauna, stoomcabine, dompelbaden, binnen- en buitenzwembad, opgieting (löyly), stilteruimte met waterbedden en een neveldouche.

Sauna Oosterhout – 35,9 km (Oosterhout)

Daarnaast kunt u in Oosterhout naar Sauna Oosterhout. Voor iedereen waarbij de voorkeur uitgaat naar een kleinschalige sauna is dit een geschikte optie. Deze sauna is een klein half uur rijden vanaf ‘s-Gravendeel.

Wellness Trivium – 33,6 km (Etten-Leur)

Tot slot kunt u in Etten-Leur naar Wellness Trivium. Wellness Trivium vindt u in het Fletcher Hotel. Dit maakt het geschikt voor een combinatie met een hotelkamer en diner in het restaurant. Met een klein half uur rijdt u van ‘s-Gravendeel naar Wellness Trivium.

  Wellness   Afstand van ’s Gravendeel   Reistijd
 Thermen Holiday  33,9 km  28 min.
 Sauna Papendrecht  16,4 km  19 min.
 Sauna Oosterhout  35,9 km  27 min.
 Wellness Trivium  33,6 km  26 min.

Een sauna vinden in de buurt van ‘s-Gravendeel

Op zoek naar een sauna ‘s-Gravendeel? Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om snel een geschikte sauna te vinden in ‘s-Gravendeel of hier in de buurt. Gezien het grote aanbod aan sauna’s dat de laatste jaren explosief is gestegen is het moeilijk te de juiste te kiezen. Wij hebben deze pagina ontwikkeld om de beste sauna’s dichtbij ‘s-Gravendeel te vinden. In de blokken hieronder ziet u de sauna die we hebben gekozen met de gemiddelde beoordelingen. Onder de blokken vindt u de tijd die u er over doet om van sauna ‘s-Gravendeel naar het wellnesscentrum te komen.