De zomer is inmiddels voorbij, maar dat betekent niet dat we onszelf niet nog eens op een heerlijk dagje naar de sauna kunnen trakteren. Een dagje naar de sauna is over het algemeen niet goedkoop. Wanneer de kosten aan het eind van de dag worden opgeteld komt u al snel hoger uit dan van tevoren gehoopt. Echter kunnen we er zelf voor zorgen dat we heerlijke kunnen genieten, terwijl we niet teveel geld uitgeven. Dat kan door te zoeken naar een geschikt arrangement. Vandaag bespreken we een leuk arrangement bij zowel SpaSense in Geldrop als bij SpaPuur in Tilburg. Dit is het MaDiWoDo Wellness arrangement.

MaDiWoDo Wellness arrangement

Zoals de naam al doet vermoeden is dit arrangement een speciaal arrangement voor de maandag, de dinsdag, de woensdag of de donderdag. Op een van deze dagen kunt u extra voordelig genieten van een dagje uit die compleet in het teken staat van wellness. Met dit arrangement heeft u toegang tot een van de sauna’s vanaf 10:00. Eenmaal binnen in het wellness kunt u gebruik maken van alle sauna’s, baden en de overige faciliteiten.

Daarnaast heeft u de keuze uit een van de behandelingen. U kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, een Indiase hoofdmassage, een facial classic of een Ayurvedische massage. Alle behandelingen zijn 25 minuten. Naast het gebruik van alle faciliteiten en de behandeling kunt u ook de opgietingen of een klankschaalsessie bijwonen. Tot slot kunt u onbeperkt gebruik maken van de doucheproducten of het scrubzout. Zowel bij SpaPuur als bij SpaSense zijn de kosten voor het arrangement € 44,95 p.p.

Voorwaarden

Wilt u gebruik maken van het arrangement? Zorg dan dat u voor 31 december dit jaar bij een van deze sauna’s bent. Hierna is het arrangement niet meer geldig. Verder is het arrangement niet te combineren met andere acties, wordt er gevraagd voor een extra toeslag wanneer u op een badkleding-mag-dag komt en is online reservering verplicht. Tot slot is er een beperkte beschikbaarheid van de arrangementen bij beide sauna’s. Zorg dus dat u er op tijd bij bent!

madiwodo-wellness-arrangement-bij-spa-puur-en-spasense