Top 5 sauna Deurne

Zoekt u een sauna Deurne? Wellnesscentrum Nederland verzameld de beste sauna’s uit Nederland. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de beste sauna’s in de buurt van Deurne. Hieronder vindt u het overzicht met de blokken. Deze zijn klikbaar en wanneer u op een van de blokken klikt wordt u doorgeleid naar de betreffende sauna. Hier vindt u alle informatie, zoals een beschrijving, foto’s, reviews, contactinformatie en de openingstijden.

SpaSense – 24,2 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

De sauna Deurne die wij op nummer 1 zetten is SpaSense. SpaSense is op 24 minuten afstand te vinden. SpaSense ligt ten westen van Deurne. Echter behoort SpaSense tot een van onze favoriete sauna’s. Een schone, klantvriendelijke sauna met een ruime keuze aan wellness voorzieningen. U dient wel bereid te moeten zijn om 24 minuten achter het stuur te zitten.

Wellness Helmond – 10,6 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl

Een alternatief is Wellness Helmond. Als het aankomt op de voorzieningen is deze sauna naar onze mening niks minder. Verder vindt u ook hier schone sauna’s met een goede en vriendelijke service. Deze sauna vindt u slechts op een kwartier afstand van Deurne. Naast het aanbod van sauna’s kunt u hier blijven overnachten, uzelf laten verwennen tijdens een van de behandeling of gezond en lekker eten in het restaurant. Bij Wellness Helmond vindt u ook hamam en rasul behandelingen en kunt u een kleurtje krijgen onder de zonnebank. Deze sauna zetten wij dan ook op nummer 2 van de geschikte sauna Deurne.

Sauna Helios – 5,4 km (Milheeze)

In Milheeze vindt u Sauna Helios. Dit ligt vlak boven Deurne op slechts 7 minuten rijden en 5,4 kilometer. Sauna Helios is een kleinschalige privé sauna. Let hier dus op bij het vinden van een sauna. Indien u op zoek bent naar een openbaar wellnesscentrum dan raden wij nog steeds de bovenstaande of onderstaande sauna’s aan.

Parkhotel Horst – 23,2 km (Horst)

Parkhotel Horst
€159,00
€143,10
10% korting!
Call to action pijl

In Horst vindt u op een prachtige locatie aan het water Parkhotel Horst. Dit hotel beschikt over een klein wellnesscentrum. Iedereen die een romantisch of gewoon nachtje weg wil is dit de plek om te bezoeken.

Thermae Son – 25,5 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Tot slot vonden wij Thermae Son. Een middelgrote sauna op een half uur ten westen van Deurne. Bij Thermae Son zijn veel leuke sauna’s te vinden. Daarnaast zijn er leuke baden, waaronder een zwembad, een bubbelbad, neveldouches, voetenbaden en een dompelbad. Tot slot is er een rustgevende tuin, een brasserie en kunt u genieten van heerlijke behandelingen.

  Wellness   Afstand van Deurne   Reistijd
 SpaSense  24,2 km  24 min.
 Wellness Helmond  10,6 km  15 min.
 Sauna Helios  5,4 km  7 min.
 Parkhotel Horst  23,2 km  21 min.
 Thermae Son  25,5 km  31 min.