Overzicht – Sauna Nunspeet

Op zoek naar een geschikte sauna in Nunspeet om volledig te ontspannen en tot rust te kunnen komen? Er zijn een aantal top sauna’s in de buurt van Nunspeet die we op deze pagina kort zullen behandelen. We hebben de sauna’s voor u verzameld inclusief de afstand die u dient af te leggen wanneer u vertrekt uit het centrum van Nunspeet. Indien u woonachtig bent in Nunspeet, hier toevallig in de buurt bent of hier verblijft dan kunt u deze pagina gebruik om uw geschikte wellnesscentrum te vinden. Onderstaand vindt u een geheel overzicht. Verder op de pagina behandelen we de sauna’s in het kort en wilt u meer informatie over een betreffende sauna dan kunt u er op klikken.

Zaluwhoeve – 7,2 km (Hierden)

Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Zwaluwhoeve
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Niet ver weg van sauna Nunspeet vindt u een aantal zeer geschikte wellnesscentra. In Hierden kunt u naar de Zwaluwhoeve. Een van onze favorieten. We geven u alvast een kleine voorproef uit aan aanbod aan sauna’s bij De Zwaluwhoeve: een rozensauna, een infrarood sauna, tepidarium, geurensauna, lavendelsauna, ijsgrotsauna, muzieksauna en nog meer. Voor het gehele aanbod aan faciliteiten van de Zwaluwhoeve kunt u doorklikken naar de pagina van de Zwaluwhoeve.

Veluwse Bron – 21,3 km (Emst)

Veluwse Bron in Emst, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Veluwse Bron
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Nog een van onze favorieten is de Veluwse Bron in Emst. Dit wellnesscentrum behoort tot de top van Nederland en is niet ver van Nunspeet. Slechts op 20 minuten rijden van het centrum van Nunspeet vindt u de Veluwse Bron in Emst. Bij de Veluwse Bron vindt u een ruim aanbod aan baden en sauna’s. Verder kunt u culinair genieten in het restaurant, een Hamam, Rasul, of massage behandeling nemen of gebruik maken van de beauty mogelijkheden. U vindt alle overige faciliteiten op de pagina van de Veluwse Bron.

Sauna Drome Putten – 28,7 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Zit er tussen de voorgaande twee nog geen geschikte optie dan kunt u ook naar Sauna Putten in Putten of naar Aphrodites Thermen in Dronten. Sauna Putten heeft een ruim aanbod aan sauna’s en saunabaden te bieden. Verder kunt u genieten van een hamam of massage behandeling of u kunt een beauty behandeling nemen.

Aphrodites Thermen – 25,5 km (Dronten)

Tot slot kunt u bij de Aphrodites Thermen een beauty behandeling nemen, gebruik maken van de zonnebanken of plaatsnemen in de sauna’s. Aphrodites Thermen is te vinden op een rijafstand van 24 minuten van Nunspeet.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Zwaluwhoeve  Hierden  7,2 km  10 min.
 Veluwse Bron  Emst  21,3 km  20 min.
 Sauna Drome Putten  Putten  28,7 km  29 min.
 Aphrodites Thermen  Dronten  25,4 km  24 min.