Sauna top 4 – Sauna Heiloo

Heiloo in Noord-Holland is een populaire bestemming voor veel mensen voor een dagje uit. Een dagje naar de sauna valt daar ook onder. Daarom helpen wij u graag bij het vinden van een sauna Heiloo. Hieronder vindt u een overzicht van de top sauna’s in Heiloo inclusief de gemiddelde beoordeling. Verder ziet u direct hoelang u reist wanneer u met de auto vanaf Heiloo naar de betreffende sauna wilt.

Fort Resort Beemster – 29,7 km (Zuidoostbeemster)

Fort Resort Beemster is hier een van. Deze vindt u in Zuidoostbeemster. Voor velen een geliefd dagje uit. Zowel voor een dagje pure comfort of om te ontspannen aan de dagelijkse drukte is dit een zeer geschikt uitje. Met uw partner of vrienden ontspannen in een van de sauna’s en baden. Verder kunt u genieten van een van de behandelingen. Een beauty behandeling, massage, hamam of rasul behoren tot de mogelijkheden. Zowel voor de beginneling als voor de geoefende sauna bezoekers is dit een aanrader.

Sauna Ridderrode – 29,5 km (Santpoort-Zuid)

Verder vindt u in het plaatsje Santpoort-Zuid de Sauna Ridderrode. Dit is een kleinschaligere sauna dan Fort Resort Beemster, maar nog steeds een uitermate geschikt dagje uit. Sauna Ridderrode beschikt over een mooie saunatuin waarin u heerlijk kunt relaxen. U kunt hier ook eten in het restaurant of zonnen onder de zonnebank.

Sauna van Egmond Haarlem – 30,9 km (Haarlem)

Verder kunt u in Haarlem naar de Sauna van Egmond Haarlem. Het is een klein half uurtje rijden vanaf Heiloo. Hier kunt u gebruik maken van de sauna’s, de baden, een beauty- of massagebehandeling of genieten van een hapje en een drankje in het restaurant.

Sauna Den Ilp – 34,2 km (Den Ilp)

Tot slot hebben we de sauna Den Ilp voor u gevonden. Sauna Den Ilp is een modern ingerichte sauna. Alle informatie en details over Sauna Den Ilp en de Sauna van Egmond Haarlem kunt u vinden op de betreffende pagina.

  Wellness   Afstand van Heiloo   Reistijd
 Fort Resort Beemster  29,7 km  30 min.
 Sauna Ridderrode  29,5 km  26 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  30,9 km  27 min.
 Sauna Den Ilp  34,2 km  35 min.