Sauna top 6 – Sauna Purmerend

Boven Amsterdam vindt u Purmerend. Voor een dagje uit hier in een de buurt is dit een zeer geschikte locatie. U vindt hier populaire sauna’s voor een heerlijk dagje weg met de familie, kennissen of uw partner. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over. Onderstaand vindt u de top sauna’s in Purmerend. Voor iedere sauna Purmerend ziet u de gemiddelde beoordeling in de afbeelding. Ook vindt u op de pagina de reistijd en de afstand die u aflegt om van Purmerend naar de sauna te komen.

Fort Resort Beemster – 4,5 km (Zuidoostbeemster)

De sauna die het dichtst bij Purmerend te vinden is is Fort Resort Beemster. Deze sauna vindt u in Zuidoostbeemster. Voor de meesten wordt deze sauna aangeraden gezien de reistijd en de kwaliteit. U vindt hier namelijk een grote diversiteit aan mogelijkheden. Fort Resort Beemster heeft diverse sauna’s en baden. Verder kunt u kiezen uit vele behandelingen. Een heerlijk hamam behandeling of rasul? Een massage, beauty behandeling of onder de zonnebank? Of dineren in het restaurant en blijven overnachten? Het is allemaal mogelijk bij deze sauna.

Sauna Den Ilp – 20,2 km (Den Ilp)

In Den Ilp kunt u naar Sauna Den Ilp. Dit ligt boven Amsterdam. Vanaf sauna Purmerend bent u hier ongeveer 18 minuten bij verwijderd met de auto.

Sauna Deco – 20,5 km (Amsterdam)

Sauna Deco is al jaren een bekende sauna in Amsterdam om je rust te vinden. Deze sauna ligt aan de Amsterdamse grachten en bereikt u met een klein half uur van Purmerend.

De Sauna van Diemen – 23,3 km (Diemen)

Slechts met 26 minuten rijden vanaf Purmerend bent u bij De Sauna van Diemen. Hier kunt u gebruik maken van het zwembad, de whirlpool, twee Finse sauna’s, een stoomcabine en nog meer!

Zuiver Amsterdam – 30,8 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Zuiver Amsterdam staat bekend om de fraaie inrichting. Een zwembad dat van binnen naar buiten loopt, whirlpools naast het zwembad en een groot aantal sauna’s. Spa Zuiver is de vinden in het zuiden van Amsterdam vlak boven Amstelveen.

Spa Wellness Weesp – 31,9 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u naar een van de sauna’s van Fitland. Deze vindt u in Weesp en heet Spa Wellness Weesp. Wij kunnen u deze sauna aanbevelen.

  Wellness   Afstand van Purmerend   Reistijd
 Fort Resort Beemster  4,5 km  8 min.
 Sauna Den Ilp  20,2 km  18 min.
 Sauna Deco  20,5 km  29 min.
 De Sauna van Diemen  23,3 km  26 min.
 Zuiver Amsterdam  30,8 km  27 min.
 Spa Wellness Weesp  31,9 km  34 min.