Wellness Almelo

Bent u op zoek naar een sauna Almelo? Op deze pagina van Wellnesscentrum Nederland helpen wij u graag verder tijdens deze zoektocht. Wij hebben een overzicht gemaakt om u te voorzien van de informatie met betrekking tot een sauna in de buurt van Almelo. Onderstaande wellnesscentra vindt u terug in de omgeving. Voor ieder wellness is meer informatie te vinden door op de naam te klikken of de button achterin de tabel.

Saré Thermen – 29,3 km (Deurningen)

Het populairste en grootste wellnesscentrum in de buurt van Almelo is Saré Thermen. Deze vindt u in Deurningen en heeft een fraai aanbod als het aankomt op wellness voorzieningen. U wordt hier goed ontvangen en komt niks tekort aan sauna’s of overige faciliteiten welke u normaliter kunt verwachten van een geschikt wellnesscentrum.

Sauna Keizer – 30,5 km (Oldenzaal)

Tot slot vindt u in Oldenzaal Sauna Keizer. Dit ligt ten oosten van Almelo vlakbij de Duitse grens. Sauna Keizer is erg geschikt voor het lichaam en geest om tot rust te komen. Hier kunt u een halve dag, maar ook een hele dag terecht om te genieten van het wellness.

Bad Boekelo – 26,3 km (Enschede)

Resort Bad Boekelo
€100,33
Call to action pijl

Op zoek naar een wellness inclusief een luxe overnachting? Ga dan naar Enschede (in de zuid-oost richting van Almelo) waar u Bad Boekelo aantreft.

Wilmersberg – 26,2 km (De Lutte)

Niet alleen bij Bad Boekelo, maar ook bij de Wilmersberg kunt u heerlijk overnachten. De Wilmersberg is te vinden in De Lutte en is een dik half uur rijden vanaf Almelo.

Sauna Ommen – 29,3 km (Ommen)

Sauna & Beauty Ommen
€22,50
€19,00
16% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u optimaal genieten bij Sauna Ommen in Ommen. Geniet hier van de wellness voorzieningen van Sauna Ommen. Met een half uur rijden vanaf Almelo bent u al bij Sauna Ommen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Saré Thermen  Deurningen  29,3 km  25 min.
 Sauna Keizer  Oldenzaal  30,5 km  24 min.
 Bad Boekelo  Enschede  26,3 km  25 min.
 Wilmersberg  De Lutte  26,2 km  34 min.
 Sauna Ommen  Ommen  29,4 km  32 min.