Top 6 – Sauna Enschede

Zoekt u naar een sauna in Enschede? Wij helpen u graag verder tijdens deze zoektocht. Door een van de sauna’s op deze pagina te klikken wordt u doorgestuurd naar de pagina met een beschrijving, eventueel foto’s, contactinformatie, korting, openingstijden, reviews van andere bezoekers en meer! Ook kunt u op de button in de laatste kolom klikken.

Bad Boekelo – 10,5 km (Enschede)

Resort Bad Boekelo
€100,33
Call to action pijl

Direct in Enschede kunt u terecht bij Bad Boekelo. Bad Boekelo is erg geschikt indien u wilt blijven overnachten in luxe. U vindt er naast een sauna ook een Turks stoombad, restaurant, zwembad en kunt gebruik maken van de beauty en gratis wifi!

Saré Thermen – 13,0 km (Deurningen)

Indien u een grootschaliger wellnesscentrum zoekt dan kunt u naar Saré. Saré ligt niet in Enschede, maar deze sauna ligt slechts op 20 minuten rijden vanaf Enschede. U krijgt hier veel voor terug! Saré Thermen heeft een groot aanbod aan sauna’s, waaronder de Himalaya sauna, een grotsauna, een stersauna, een meditatiesauna en nog veel meer!

Sauna Keizer – 10,0 km (Oldenzaal)

Verder kunt u in Oldenzaal terecht bij Sauna Keizer. Sauna Keizer is een echte aanrader om even helemaal tot rust te komen. U vindt hier een persoonlijke sfeer en krijgt de aandacht die u nodig heeft om er een geschikte dag van te maken. Sauna Keizer is ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Enschede.

Sauna Epe – 14,7 km (Gronau)

Saunapark Epe
€29,50
€26,55
10% korting!
Call to action pijl

Over de grens in Duitsland kunt u daarnaast ook nog terecht bij Sauna Epe. Sauna Epe ligt in Gronau in Duitsland, maar is toch erg populair bij Nederlanders. En niet voor niets, gezien de faciliteiten die u hier zult aantreffen. Vanaf Enschede kunt u makkelijk de grens over en bent u al met een kleine 20 minuten bij Sauna Epe.

Wilmersberg – 13,9 km (De Lutte)

Bij de Wilmersberg in De Lutte is een sauna te vinden, een zwembad, whirlpool en een Turks stoombad. Verder kunt u er een massage nemen, een beauty behandeling of blijven overnachten.

Sauna de Wilder – 16,4 km (Haaksbergen)

Sauna de Wilder is een recreatiezwembad met sauna mogelijkheden. Met de familie is dit een leuk dagje uit.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Bad Boekelo  Enschede  10,5 km  20 min.
 Saré Thermen  Deurningen  13 km  20 min.
 Sauna Keizer  Oldenzaal  10 km  16 min.
 Sauna Epe  Gronau (Duitsland)  14,7 km  19 min.
 Wilmersberg  De Lutte  13,9 km  26 min.
 Sauna De Wilder  Haaksbergen  16,4 km  27 min.