Top 5 – Sauna Deurningen

Benieuwd naar een geschikte sauna in Deurningen? Hieronder hebben we de 5 beste sauna’s in de omgeving verzameld.

✓ Saré Thermen – 3,7 km (Deurningen)

Uw zoektocht hoeft niet lang te duren, want direct in Deurningen treft u Saré Thermen aan. Dit is een geschikt wellnesscentrum en heeft vrijwel alles te bieden waar een saunaliefhebber naar vraagt. Saré Thermen is een van onze favorieten. Er is een fraai aanbod aan sauna’s. U kunt gebruik maken van de Aardsauna, de Banja, Auguss sauna, Grotsauna, Caldarium, rozensauna, stersauna, Himalaya sauna of van de infrarood sauna. Dat is al een aardig rijtje aan sauna. Naast deze sauna’s kunt u ook gebruik maken van een van de baden, de beauty afdeling, een massage nemen of een kleurtje krijgen in de zonnestudio.

Sauna Keizer – 8,9 km (Oldenzaal)

Niet ver van sauna Deurningen vindt u Sauna Keizer in Oldenzaal. Dit is een uitermate geschikte sauna voor degene die rust en ontspanning zoeken voor een aantal uur. Uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om meer tijd te spenderen. Er zijn namelijk diverse arrangementen te boeken en meerdere sauna’s om gebruik van te maken. Bekijk de pagina van Sauna Keizer om alle mogelijkheden te zien.

Wilmersberg – 13,3 km (De Lutte)

Bent u op zoek naar een uniek dagje rust en ontspanning met een overnachting in luxe? Naast dat u hier kunt overnachten kunt u hier van het volgende gebruik maken: sauna, massage, beauty, zwembad, Turks stoombad en whirlpool. Met iets meer dan een kwartier bent u van Deurningen bij de Wilmersberg in De Lutte.

Bad Boekelo – 22,5 km (Enschede)

Resort Bad Boekelo
€100,33
Call to action pijl

Niet alleen bij De Wilmersberg blijft u overnachten in stijl, maar ook bij Bad Boekelo kunt u uitstekend verblijven met een overnachting. U vindt deze sauna in Enschede. U vindt er een beperkter aanbod aan sauna’s en voorzieningen, maar er is een goede sfeer en goede gastvrijheid. Hier vindt u o.a. de volgende faciliteiten: sauna, Turks stoombad, zwembad, beauty, massage, restaurant en meer.

Sauna Epe – 37,4 (Gronau)

Saunapark Epe
€29,50
€26,55
10% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u naar Sauna Epe in Gronau. Dit ligt vlak over de grens in Duitsland, maar is erg in trek onder veel Nederlanders. Wellicht eens een bezoekje of op zijn minst een kijkje op de website waard.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Deurningen   Reistijd
 Saré Thermen  Deurningen  3,7 km  7 min.
 Sauna Keizer  Oldenzaal  8,9 km  12 min.
 Wilmersberg  De Lutte  13,3 km  17 min.
 Bad Boekelo  Enschede  22,5 km  22 min.
 Sauna Epe  Gronau  37,4 km  28 min.

Sauna Deurningen – Een ontspannen dagje uit!

U kunt terecht bij Saré Thermen in Deurningen. Dit is een zeer geschikte sauna en wordt namens Wellnesscentrum Nederland aangeraden om te bezoeken indien u een liefhebber van de sauna bent. Bent u bekend met Saré Thermen en op zoek naar een andere sauna in de buurt? Dan heeft u de keuze uit een van de andere sauna’s op deze pagina. Door op de link van een van de sauna’s te klikken kunt u meer informatie vinden over de betreffende sauna. U vindt voor iedere sauna reviews, beschrijvingen, contactinformatie, openingsuren en foto’s.