Top 5 – Sauna Oldenzaal

Op deze pagina hebben we de beste sauna’s in de buurt van Oldenzaal voor u verzameld. Meer informatie vindt u door op een van deze sauna’s te klikken. De afbeeldingen verwijzen door naar de pagina van het betreffende wellness.

Sauna Keizer – 2,9 km (Oldenzaal)

Direct in Oldenzaal vindt u sauna Keizer. In de tabel staat dat het 8 minuten rijden is, maar wij hebben de afstand van het centrum van Oldenzaal genomen. Sauna Keizer is een geschikte sauna indien u een half dag of dag wilt ontspannen, maar ook wanneer u graag een gezellig dagje uit wilt. U kunt gebruik maken van de sauna’s, saunabaden, de zonnestudio, een heerlijke massage nemen of genieten in het restaurant van Sauna Keizer. Er zijn drie Finse sauna’s, een infrarood sauna en een Turks stoombad. Verder is er een schoonheidssalon, een grote ligweide en kunt u zelfs kunst aanschouwen.

Saré Thermen – 3,9 km (Deurningen)

Saré is een zeer populair wellnesscentrum in Nederland. En niet voor niets. U vindt hier een ruim aanbod aan indrukwekkende sauna’s en saunabaden. Wanneer u de pagina bezoekt van Saré Thermen dan krijgt u al snel een duidelijke impressie van de voorzieningen die Saré Thermen te bieden heeft. Saré Thermen ligt ook nog eens heel dichtbij Oldenzaal.

Wilmersberg – 3,1 km (De Lutte)

Bent u op zoek naar een wellnesscentrum om te overnachten in luxe? Dan kunt u naar de Wilmersberg in De Lutte. Hier kunt u uw saunaverblijf op de juiste manier afsluiten. Door te overnachten nadat u heerlijk heeft genoten in het restaurant van de Wilmersberg. Slechts op 10 minuten rijden van Oldenzaal bent u al bij de Wilmersberg.

Sauna Epe – 19,0 km (Gronau)

Saunapark Epe
€29,50
€26,55
10% korting!
Call to action pijl

Nog geen keuze kunnen maken uit een van de bovenstaande sauna’s? Vlak over de grens in Duitsland kunt u terecht bij Sauna Epe in Gronau. Met de auto duurt deze rit ongeveer een half uur. Ook onder Nederlanders is dit een populair wellnesscentrum om te bezoeken. De foto’s op de pagina van sauna Epe geven een duidelijke impressie.

Bad Boekelo – 26,8 km (Enschede)

Resort Bad Boekelo
€100,33
Call to action pijl

Tot slot hebben we Bad Boekelo in Enschede. Geniet van de omgeving rondom Bad boekelo en van de sauna’s en baden die u hier zult aantreffen. Met een klein half uurtje rijden bent u hier al.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Oldenzaal   Reistijd
 Sauna Keizer  Oldenzaal  2,9 km.  8 min.
 Saré Thermen en Beauty  Deurningen  3,9 km.  9 min.
 Wilmersberg  De Lutte  3,1 km.  10 min.
 Sauna Epe  Gronau (Duitsland)  19,0 km.  31 min.
 Bad Boekelo  Enschede  26,8 km.  25 min.

Een geschikt dagje uit – Sauna Oldenzaal

Een dagje uit in of in de buurt van Oldenzaal? Wat is er beter dan heerlijk te ontspannen en te genieten in gezelligheid bij het wellness? Inderdaad, niets. Een dagje naar de sauna is gezond voor het lichaam, de geest en tevens erg gezellig om met je partner, vriend(in) of familie naar toe te gaan. Indien u op zoekt bent naar een sauna Oldenzaal of een sauna in de buurt van kunt u gebruik maken van deze pagina. Wij hebben de sauna’s in Oldenzaal en in de omgeving verzameld in de onderstaande tabel. Zo kunt u gemakkelijk en snel een geschikte sauna vinden. Voor iedere sauna is een beschrijving te lezen, reviews van andere bezoekers, openingsuren, contactinformatie en foto’s te zien. Zo krijgt u al snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden.