Overzicht – Sauna Haaksbergen

Wij hebben de beste sauna’s in en in de omgeving van Haaksbergen op deze pagina verzameld. Hieronder vindt u de 5 beste sauna’s die niet ver van Haaksbergen vandaan liggen.

Sauna de Wilder – 3,4 km (Haaksbergen)

Direct in Haaksbergen is een wellnesscentrum te vinden. Echter is het niet een wellnesscentrum op zich, maar een recreatiezwembad waar u tevens diverse sauna en wellness voorzieningen vindt. Dit maakt het wel geschikt om er een dagje uit met de familie van kunt maken. De kinderen kunnen spelen in het recreatiezwembad en u kunt ontspannen genieten in de sauna’s bij Sauna de Wilder in Haaksbergen. U vindt hier een Finse blokhut sauna, een bio-sauna, een infrarood sauna of een Turks stoombad. Daarnaast kunt u gebruik maken van het dompelbad, de zonnebank, whirlpool of de massagestoel. Klinkt niet verkeerd voor een recreatiezwembad dachten wij!

Bad Boekelo – 5,9 km (Enschede)

Resort Bad Boekelo
€100,33
Call to action pijl

Geeft u de voorkeur aan een echt wellnesscentrum i.p.v. een recreatiezwembad? Bij Bad Boekelo in Enschede kunt u terecht en hoeft u niet ver te reizen. Hier vindt u diverse wellness voorzieningen en kunt u aan het eind van de dag blijven overnachten nadat u heeft genoten in het restaurant van Bad Boekelo. Bad Boekelo is slechts 8 minuten rijden vanaf Haaksbergen.

Saré – 29,9 km (Deurningen)

Toch nog meer sauna’s nodig? Op een klein half uur rijden van Haaksbergen vindt u in Deurningen Saré Thermen. Wij zijn er van verzekerd dat u hier voldoende sauna’s aan zult treffen. Alle sauna’s en baden zijn fraai ingericht en zorgen voor een unieke ervaring. Door de foto’s op de pagina van Saré Thermen te bekijken krijgt u al snel een goede indruk van de mogelijkheden en de sfeer.

Sauna Epe – 24,0 (Gronau)

Saunapark Epe
€29,50
€26,55
10% korting!
Call to action pijl

Iets over de grens, op een klein half uur van Haaksbergen, vindt u in Gronau in Duitsland Sauna Epe. Voor veel Nederlanders is dit een reden om een dagje de grens over te gaan. Dit wellnesscentrum is namelijk niet ver rijden en heeft veel te bieden. Een kijkje op de pagina waard!

Sauna Keizer – 31,1 km (Oldenzaal)

Tot slot vindt u in Oldenzaal Sauna Keizer. Of u nou een halve dag of een hele dag wilt ontspannen. U wordt hartelijk verwelkomt bij Sauna Keizer en er zijn diverse arrangementen om in een korte tijd of in een hele dag te kunnen ontspannen en te genieten. Sauna Keizer is een klein half uur rijden vanaf Haaksbergen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Haaksbergen   Reistijd
 Sauna de Wilder  Haaksbergen  3,4 km  6 min.
 Bad Boekelo  Enschede  5,9 km  8 min.
 Saré  Deurningen  29,9 km  27 min.
 Sauna Epe  Gronau (Duitsland)  24,0 km  26 min.
 Sauna Keizer  Oldenzaal  31,1 km  26 min.

Sauna Haaksbergen vinden

Op zoek naar een sauna Haaksbergen? U bent op de juiste pagina belandt. Graag helpen wij u bij de zoektocht naar de juiste sauna in Haaksbergen of in de omgeving. De onderstaande pagina hebben wij samengesteld met de sauna’s in en in de omgeving van Haaksbergen. Door op de link van het wellnesscentrum te klikken kunt u meer informatie vinden, zoals een beschrijving, foto’s, contactinformatie, openingsuren en reviews van andere bezoekers. Bent u al eens eerder bij een van deze sauna’s geweest? Dan kunt u ook uw ervaringen delen aan andere bezoekers van de website op de pagina van de sauna waar u al bent geweest.