Top 6 – Sauna Losser

Bekijk hieronder het aanbod van sauna Losser. We hebben een top 6 gemaakt van de beste sauna’s in Losser en in de omgeving. Voor meer informatie kunt u naar de betreffende sauna klikken.

✓ Body Home – 1,9 km (Losser)

Direct in Losser vindt u sauna Body Home. Dit is een erg geschikte sauna om eens op bezoek te gaan. U heeft hier een ruim aanbod aan diverse wellness voorzieningen. Sauna Body Home beschikt over sauna, zwembad, bubbelbad, zonnestudio, u kunt een massage nemen, blijven overnachten of gebruik maken van de beauty voorzieningen. Om meer informatie over sauna Body Home te vinden kunt u naar de pagina van deze sauna gaan. Hier vindt u een beschrijving, contactinformatie, openingstijden en kunt u een review plaatsen of die van anderen lezen.

✓ Saré Thermen – 13,2 km (Deurningen)

Saré Thermen in Deurningen is een groter wellnesscentrum. Wilt u meer voorzieningen en er een lange dag van maken? Dan is het het waard om enkele minuten langer te reizen. Saré Thermen wordt door ons aanbevolen en u zult hier een geschikte dag beleven.

Wilmersberg – 8,7 km (De Lutte)

Wilt u puur gebruik maken van sauna voorzieningen en blijven overnachten in luxe? Dat kan bij De Wilmersberg in De Lutte.

Sauna Keizer – 7,4 km (Oldenzaal)

Verder kunt u voor een halve dag of hele dag ontspannen terecht bij Sauna Keizer in Oldenzaal. Voor een halve dag is sauna Keizer ook zeer geschikt.

Sauna Epe – 9,8 km (Gronau in Duitsland)

Veel Nederlanders gaan ook de grens over naar Duitsland voor een dagje ontspanning in de sauna. Dit kan in Gronau bij Sauna Epe. Slechts op 18 minuten rijden van Losser bent u al bij Sauna Epe.

Bad Boekelo – 20,5 km (Enschede)

Tot slot kunt u terecht bij Bad Boekelo in Enschede. Bij Bad Boekelo is het o.a. mogelijk om te blijven overnachten na uw dag ontspanning in de sauna.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Body Home  Losser  1,9 km  4 min.
 Saré Thermen  Deurningen  13,2 km  15 min.
 Wilmersberg  De Lutte  8,7 km  16 min.
 Sauna Keizer  Oldenzaal  7,4 km  9 min.
 Sauna Epe  Gronau (Duitsland)  9,8 km  18 min.
 Bad Boekelo  Enschede  20,5 km  26 min.

Sauna Losser – Een dagje uit!

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over een sauna in Losser. Wellnesscentrum Nederland heeft een overzicht gemaakt van de sauna’s in en in de omgeving van Losser. Direct in Losser zelf vindt u Body Home. Dit is een kleinschalige, maar geschikte sauna. Zoekt u toch naar een andere sauna in de omgeving? In de tabel ziet u de overige opties van alle dichtstbijzijnde sauna’s. Onder de tabel geven we in het kort meer informatie over iedere sauna. Wilt u alle informatie van een bepaalde sauna? Klik dan door naar de pagina van het betreffende wellnesscentrum.