Top 5 – sauna Middelburg

Bekijk hieronder de sauna’s uit de omgeving van Middelburg. Voor meer informatie klikt u direct door naar de betreffende sauna waar u uitgebreide informatie zult vinden.

Thermen en Beauty Zeeland – 8,6 km (Vlissingen)

Wanneer u een dichtstbijzijnde en geschikte sauna van Middelburg zoekt dan raden wij Thermen en Beauty Zeeland aan. Dit is namelijk een aantrekkelijke sauna en op minder dan een kwartier afstand vanaf het centrum van Middelburg. Thermen en Beauty Zeeland vindt u richting het zuid-westen van Middelburg. Deze sauna ligt in Vlissingen. Voornamelijk de locatie van dit wellnesscentrum maakt het tot een uniek verblijf. Op de afbeelding op de pagina van Thermen en Beauty Zeeland ziet u een luchtfoto van het pand. Deze laat duidelijk zien in welk mooi landschap u zich bevindt wanneer u een bezoek brengt aan deze sauna. De omgeving straalt echte rust uit.

Wellness Goes – 27,7 km (Goes)

Wellnessresort Goes
€30,50
€22,88
25% korting!
Call to action pijl

Onze favoriete sauna in Zeeland is echter Wellness Goes. Deze sauna is uitgeroepen tot de beste sauna van Zeeland. Wellness Goes is onderdeel van Fitland. Een zeer uitgebreid aanbod aan sauna’s, baden en voorzieningen is wat u hier zult aantreffen. Indien u de kans krijgt om Wellness Goes te bezoeken zeggen wij ‘doen’!

Wellness Ons Buiten – 10,2 km (Oostkapelle)

Ook op een kwartier afstand vindt u Wellness Ons Buiten in Oostkapelle. Dit is een camping waar u tegelijkertijd gebruik kunt maken van de wellness faciliteiten. Op vakantie naar de camping en direct gebruik maken van de sauna dus! Bij Wellness Ons Buiten heeft u de mogelijkheid om een sauna privé te huren.

Beautycentrum de Parel – 14,5 km (Domburg)

Gaat u voor een beauty behandeling? Dan kunt u het best naar Domburg. In Domburg zit Beautycentrum de Parel. Hier kunt u diverse beauty behandelingen krijgen. Naast de beauty kunt u er ook gewoon terecht voor de sauna’s, baden en overige sauna voorzieningen.

Amadore Kamperduinen – 14,5 km (Kamperland)

Tot slot hebben we als laatste sauna Middelburg Amadore Kamperduinen voor u gevonden. Dit is een wellness hotel. Hier kunt u dus blijven overnachten. Amadore Kamperduinen is in 2013/2014 uitgeroepen tot het beste hotel aan de kust van Nederland.

  Wellness   Afstand van Middelburg   Reistijd
 Thermen en Beauty Zeeland  8,6 km  13 min.
 Wellness Goes  27,7 km  23 min.
 Wellness Ons Buiten  10,2 km  15 min.
 Beautycentrum de Parel  14,5 km  20 min.
 Amadore Kamperduinen  14,5 km  17 min.

Informatie over iedere sauna Middelburg

Een dagje uit in Zeeland? Indien u op zoek bent naar een unieke sauna in Middelburg dan bent u hier op de juiste pagina van onze website belandt. Hier vindt u namelijk het aanbod van de beste sauna’s in de omgeving van Middelburg. Niet alleen ons advies heeft u, maar ook die van andere bezoekers op onze website. Dit zijn reactie van mensen die eerder bij een van deze wellnesscentra zijn geweest. U ziet de gemiddelde beoordelingen van iedere sauna. Verder vindt u de afstand van iedere sauna en in het kort informatie.