Overzicht – Sauna Dordrecht

Een uitje maken in de stad met bijna 120.000 inwoners? Het liefst gaat u natuurlijk een dagje naar de sauna. Sauna’s worden steeds populairder in Nederland. Soms is het moeilijk om de juiste sauna te vinden tussen het aanbod in Nederland. Wellnesscentrum Nederland zorgt er voor dat u de juiste vindt. Op deze pagina vindt u alle top sauna’s in de buurt van Dordrecht. Hieronder vindt u uw sauna Dordrecht. U vindt de reviews en afstanden naar de sauna.

Elysium (Bleiswijk) – 33,8 km

Een populaire sauna onder onze bezoekers is Elysium. Elysium is goed bereikbaar vanaf Dordrecht. Het duurt iets meer dan een half uur voor u van Dordrecht bij Elysium bent. Niet voor niets is deze sauna een zeer populaire in Nederland.U vindt er een zeer groot aanbod sauna’s, baden en overige faciliteiten. Op de pagina hebben we dit hele aanbod uitgebreid uitgewerkt. Wij raden aan om de pagina te bekijken van Elysium voor het hele overzicht. Verder vindt u er een aantal afbeelding die een schets weergeven van de sfeer. Indien er actuele Elysium korting is dan plaatsen wij deze voor u op de pagina. Zorg dus dat u Elysium op Wellnesscentrum Nederland heeft gecheckt voordat u een bezoek brengt.

Sauna Papendrecht (Papendrecht) – 6,6 km

Is een half uur naar Elysium te ver rijden voor u? Op 10 minuten afstand van Dordrecht kunt u naar Sauna Papendrecht. Dit vindt u in de gelijknamige plaats Papendrecht. Papendrecht vindt u ten noorden van Dordrecht. Sauna Papendrecht is een kleinschaligere sauna. Echter heeft deze sauna het voordeel dat het vlak naast Dordrecht ligt.

Sauna Ridderkerk (Ridderkerk) – 14,8 km

Iets verder dan Papendrecht vanaf Dordrecht richting het noord-westen kunt u naar Sauna Ridderkerk. Ook een geschikt dagje uit maar geen extreem groot wellness complex. Vanaf Dordrecht doet u er met de auto ongeveer 17 minuten over.

Sauna Oosterhout (Oosterhout) – 38,6 km

Sauna Oosterhout is een kleinschalige sauna. Indien u geen liefhebber bent van een groot wellnesscentrum dan is Sauna Oosterhout wellicht een geschikte optie voor u.

Spa Gouda (Gouda) – 46,7 km

Spa Gouda beschikt over een unieke architectuur. Alleen de inrichting zorgt al voor een speciale beleving bij Spa Gouda. Vanaf Dordrecht doet u er ongeveer 40 minuten over om bij deze sauna te komen.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Elysium  33,8 km  32 min.
 Sauna Papendrecht  6,6 km  10 min.
 Sauna Ridderkerk  14,8 km  17 min.
 Sauna Oosterhout  38,6 km  27 min.
 Spa Gouda  46,7 km  40 min.