De saunaweken gaan weer van start deze zaterdag en dit is uw kans om extra voordelig een sauna te bezoeken. De saunaweken zijn namelijk een aantal weken waarop diverse sauna in Nederland bezoekers extra goedkoop laten profiteren van de beschikbare faciliteiten die de sauna’s hebben. Verschillende partijen die tickets met korting verkopen hebben deze weken ook verschillende acties om de tickets goedkoper weg te doen. Wilt u dus graag naar de sauna, maar is een saunadag normaliter erg aan de prijs? Dan is dit uw kans om een dagje naar de sauna te gaan. Hieronder is er meer informatie over te lezen. Direct de aanbiedingen en acties bekijken? Klik hieronder:

Welke kortingen en aanbiedingen zijn er tijdens deze sauna weken?

Dit verschilt per wellnesscentrum. Zo zijn er sauna’s die de entreeprijzen omlaag doen of zijn er acties waar u voor minder geld van meer verschillende faciliteiten gebruik kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan kortingen op massages, beauty behandelingen of meer. De saunaweken zijn een leuke manier om op een goedkope manier te genieten van veel ontspanning!

Nog een voordeel is dat de saunaweken 2017 tegelijk vallen met Valentijnsdag. Voor veel mensen is het ieder jaar lastig om een geschikt uitje samen met de partner voor Valentijnsdag te vinden. Het bezoeken van een sauna is een geslaagd en romantisch uitje met z’n tweeën.

Op de website van Wellnesscentrumnederland.nl kunt u direct alle beschikbare acties en kortingen op het internet vinden. Door hierboven of hieronder op de buttons te klikken wordt u direct doorgestuurd naar de beschikbare aanbiedingen en acties. U kunt direct afrekenen en profiteren van de sauna kortingen.

De deelnemende sauna’s:

Benieuwd geworden welke sauna’s er meedoen aan de sauna weken 2017? Hieronder hebben we een lijst gemaakt van de verschillende sauna’s. U kunt direct verder klikken naar een van deze sauna’s om meer informatie te lezen over het betreffende wellnessresort. Zoals u kunt zien is het mogelijk om de meest bekende en populaire sauna’s in Nederland te bezoeken tijdens deze sauna weken.