Thermen BusslooKans maken op twee entreetickets voor Thermen Bussloo in Voorst. Dat kan door deel te nemen aan de veiling. Op het moment is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de veiling met een waarde van maar liefst € 67,-. Samen met uw partner, een vriend of familie kunnen jullie spotgoedkoop naar deze bijzondere sauna. Hieronder op deze pagina is er meer te lezen over de veiling en over Thermen Bussloo. Direct deelnemen aan de veiling? Klik dan op de onderstaande button:

Informatie over de veiling

Benieuwd waar u allemaal gebruik van kunt maken na het winnen van de veiling. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met alles wat er is inbegrepen:

  • Toegang tot alle sauna faciliteiten en baden
  • Het is mogelijk om deel te nemen aan een belevenisprogramma.
  • De veiling is geldig voor twee personen
  • Ook mogelijk om op badpak-mag-dag te komen (op afspraak)

Voorwaarden:

Wel zijn er enkele voorwaarden aan de veiling verbonden. Nadat de veiling is gesloten is de bon nog maximaal drie maanden geldig. Wacht dus niet te lang totdat de bon niet meer geldig is! Daarnaast geldt er op de vrijdag en in het weekend een extra toeslag. Dit bedraagt € 3,95 en kan bij aankomst bij de receptie worden betaald.

Ook is de veiling die u heeft gewonnen in feite een waardebon. Met deze waardebon kan er online een reservering worden gedaan bij de sauna, waarna u uw tickets ontvangt. Het reserveren voor de tickets is verplicht! Deze tickets zijn de entreebewijzen voor Thermen Bussloo. Vergeet deze niet uit te printen tijdens uw bezoek! Ook de waardebon van vakantieveilingen dient meegenomen te worden.

Over Thermen Bussloo

Thermen Bussloo behoort tot een van de grootste en beste wellnessresorts van Nederland. De laatste jaren heeft deze sauna al verschillende prijzen weten te winnen, waaronder het mooiste en beste wellnessresort van 2014. Ook heeft de sauna de laatste drie jaar al de Nationale Wellness Verkiezingen gewonnen. Voor de echte sauna liefhebber is deze sauna dus zeker een bezoek waard!

De locatie van Thermen Bussloo is ook erg mooi. Het is gelegen aan het meer van Bussloo tussen Apeldoorn en Zutphen. Eenmaal aangekomen bij deze sauna heeft u een ruim aanbod aan alle verschillende faciliteiten. Wellicht zult u aan een bezoek ook niet genoeg hebben om alle faciliteiten uit te proberen. Benieuwd naar een overzicht van alle voorzieningen? Deze zijn te bekijken door naar de pagina over Thermen Bussloo te gaan.