Top 6 sauna Breda

Lastig om de juiste sauna Breda te vinden? Wij hebben ook gezocht naar de beste sauna’s in de buurt van Breda. Onderstaand vindt u ons resultaat. U ziet een overzicht van de sauna blokken. Dit zijn de beste sauna’s die wij hier in de buurt hebben gevonden. Zo proberen wij u te helpen bij het vinden van een sauna Breda. Onder de blokken vindt u een tabel met de reistijden wanneer u vanuit Breda komt. Helaas hebben wij geen top sauna in Breda kunnen vinden.

SpaPuur – 24,9 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

In Tilburg vindt u een uitermate geschikte sauna. Hier vindt u SpaPuur. Deze sauna is slechts 22 minuten rijden vanaf het centrum van Breda. SpaPuur is een schone en zeer klantvriendelijke sauna. Bij dit wellnesscentrum vindt u een groot aanbod aan wellness voorzieningen. Het aanbod sauna’s en baden is uniek in de omgeving. Een kleine greep uit het aanbod: een bio-sauna, een kelo sauna, een Himalaya kristal zoutsteen sauna, tube sauna’s, binnen en buiten zwembad, Turks stoombad, rozensauna en nog veel meer. SpaPuur vindt u richting het oosten van Breda.

Wellness Trivium – 10,5 km (Etten-Leur)

Aan de andere kant van Breda ligt Etten-Leur. In Etten-Leur vindt u Wellness Trivium. Wellness Trivium is een kleinschaligere sauna dan SpaPuur, maar nog steeds een uitermate geschikte sauna om te bezoeken. Nog steeds kunt u hier terecht voor diverse behoeften. Ontspannen in een van de baden? Transpireren in de sauna’s? Genieten van een massage of beauty behandeling? Of een kleurtje krijgen onder de zonnebank en overnachten in een van de hotelkamers? Bij Wellness Trivium is het voorgaande namelijk allemaal mogelijk. Wij garanderen u dan ook een geslaagd dagje uit wanneer u de deuren van Wellness Trivium betreedt. Deze sauna is slechts 9 minuten ten westen van Breda.

Thermen Goirle – 27,9 km (Goirle)

Onder Tilburg vindt u Thermen Goirle. Deze sauna is 21 minuten rijden vanaf Breda. Op de pagina van Thermen Goirle vindt u informatie over de faciliteiten. Verder vindt u diverse afbeeldingen van het wellness, contactinformatie en openingstijden. De afbeeldingen geven u een duidelijke impressie van de sfeer bij Wellness Trivium. Verder heeft u de mogelijkheid om uw mening achter te laten op de pagina van Thermen Goirle en die van anderen te lezen.

Sauna Oosterhout – 17,1 km (Oosterhout)

Tot slot kunt u in Oosterhout naar een kleinschalige sauna. Sauna Oosterhout is geen spa resort, maar voor iedereen die de behoefte heeft om een kleinschalige sauna te vinden. Vanaf het centrum van Breda doet u er een kwartier over om bij deze sauna in Oosterhout te komen.

Mist City Spa – 28,6 km (Tilburg)

Tot slot kunt u in Tilburg naar Mist City Spa. Mist City Spa is een privé sauna. Voor iedereen die zich niet geheel op zijn of haar gemak voelt tussen een groep naakte mensen is dit een alternatief.

  Wellness   Afstand van Breda   Reistijd
 SpaPuur  24,9 km  22 min.
 Wellness Trivium  10,5 km  9 min.
 Thermen Goirle  27,9 km  21 min.
 Sauna Oosterhout  17,1 km  15 min.
 Mist City Spa  28,6 km  22 min.