Vind een sauna Mierlo

U vindt van iedere sauna Mierlo een beschrijving, contactgegevens, de openingstijden, faciliteiten en afbeeldingen. Tot slot vindt u er de beoordelingen van andere bezoekers. Het gemiddelde recensiecijfer ziet u hieronder direct al aan de hand van de vijf sterren.

SpaSense – 7,7 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

Op nummer 1 van sauna Mierlo hebben wij SpaSense in Geldrop. Deze sauna’s is gemakkelijk te bereiken met de auto. Hiervoor rijdt u richting het westen van Mierlo richting Eindhoven. Op slechts 13 minuten rijden bent u al bij SpaSense. Het aanbod aan sauna’s en baden geven u de kans om te ontspannen en op te laden. Na een dagje bij SpaSense voelt u zich weer als herboren. Een kleine greep uit het aanbod geven wij u hier: een Chinese Mint Sauna, een Lavendelsauna, Solekamer, Eucalyptussauna, een Kelo Sauna, een rozen stoombad, een muzieksauna en nog veel meer. Op de pagina van SpaSense is een geheel overzicht te vinden van de faciliteiten. Ook vindt u een aantal afbeelding die een indruk geven van de sfeer bij SpaSense.

Wellness Helmond – 6,3 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl

Op nummer 2 van sauna Mierlo hebben wij Wellness Helmond. Helmond vindt u ten noorden van Mierlo. Ook deze sauna is gemakkelijk met de auto te bereiken binnen een klein kwartiertje rijden. Wellness Helmond is een onderdeel van Fitland. Wij lichten u graag in over alle mogelijkheden, maar voor een totaal overzicht verwijzen wij u ook hier graag door naar de pagina van Wellness Helmond. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een van de baden, een massage behandeling, een rasul behandeling, een overheerlijke Turkse Hamam behandeling of u betreedt een van de sauna’s. Daarnaast kunt u een kleurtje krijgen onder de zonnebank. Aan het eind van de dag kunt u overheerlijk genieten van de gerechten uit de keuken. Na het avondmaal kunt u nog een overnachten boeken bij Wellness Helmond.

Thermae Son – 19,1 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Als 3e optie van sauna Mierlo kunt u ook naar Thermae Son in Son. Deze vindt u richting het noord-westen, maar is verder rijden dan de voorgaande sauna’s. Houdt u het liever dichtbij dan is SpaSense of Wellness Helmond wellicht een betere optie. Toch heeft Thermae Son ook voldoende te bieden. Wederom een kleine greep uit de faciliteiten: een kruidentempel, Sonse bergen sauna, een Bio-sauna, zwembad (buiten en binnen), vriestonnetje, een houten boerderij sauna en er zijn sportactiviteiten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? U kunt op de afbeelding van Thermae Son doorklikken naar de pagina waar alle informatie is te vinden.

Sauna Helios – 20,2 km (Milheeze)

In Milheeze vindt u Sauna Helios. Dit is een privé sauna’s en een kleinschaligere sauna dan de voorgaande. Ook is de reistijd vanaf Mierlo een stuk verder. Sauna Helios is een klein half uur rijden.

Sauna Aquarius – 33,3 km (Bergeijk)

Sauna Aquarius is meer dan een half uur rijden van Mierlo. Dit is ook een privé sauna en tegelijkertijd een kleinschalige sauna. Voor iedereen die graag rust om zich heen heeft en het niet prettig vindt om de sauna te betreden met onbekenden is dit een geschikte optie.

  Wellness   Afstand van Mierlo   Reistijd
 SpaSense  7,7 km  13 min.
 Wellness Helmond  6,3 km  12 min.
 Thermae Son  19,1 km  25 min.
 Sauna Helios  20,2 km  26 min.
 Sauna Aquarius  33,3 km  34 min.

Vind een geschikte sauna Mierlo

Een uitje maken in het Brabantse Mierlo? Het perfecte dagje uit beleeft u natuurlijk door te ontspannen in de sauna. In de omgeving van Mierlo vindt u diverse populaire wellnesscentra waar u optimaal kunt genieten van de sauna’s en overige faciliteiten. Op deze pagina geven wij u graag de informatie over iedere sauna Mierlo en lichten wij u in over de afstand naar de betreffende sauna. Hierboven kunt u via de afbeeldingen doorklikken naar de betreffende sauna.