Sauna Top 5 – Sauna Arnhem

Gaat u een dagje uit in Arnhem? Niets is heerlijker dan een hele dag ontspannen in de sauna’s en baden van een geschikt wellnesscentrum. Voor een geschikte sauna Arnhem kunt u deze pagina raadplegen. Wij hebben namelijk alle sauna’s in de omgeving van Arnhem verzameld. Op deze pagina vindt u deze sauna’s met reviews en de afstanden van Arnhem naar het betreffende wellnesscentrum. Voor meer informatie over een specifieke sauna kunt u doorklikken via een van de blokken hieronder.

Thermen Bussloo – 34,0 km (Voorst)

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
€270,00
Call to action pijl

U vindt Thermen Bussloo ten noord-oosten van Arnhem. Thermen Bussloo heeft een zeer uitgebreid aanbod aan sauna’s welke iedereen een unieke ervaring geeft. Bekijk de afbeeldingen van Thermen Bussloo om een eerste indruk te krijgen van het wellnesscentrum. U ervaart hier echte wellness zoals het hoort. Bij Thermen Bussloo zijn er tientallen unieke sauna’s te vinden, zoals een Azië sauna, een kelo aarde sauna, een panorama sauna, Geysersauna of een van de andere vele sauna’s.

Sanadome – 22,8 km (Nijmegen)

Sanadome Hotel & Spa
€190,00
Call to action pijl

Sanadome is te vinden ten zuiden van Arnhem. Sanadome in Nijmegen staat bekend om de vele en goede baden. Op de pagina van Sanadome vindt u alle baden en overige faciliteiten die beschikbaar zijn wanneer u een bezoek brengt aan deze sauna.

Sauna Velp – 12,6 km (Velp)

Dichterbij Arnhem vindt u in Velp Sauna Velp. Een kleinschaligere sauna dan de bovenstaande beide sauna’s, maar ook zeker een bezoek waard. Sauna Velp is een gastvrije en aangenaam wellnesscentrum om te bezoeken en slechts op 19 minuten rijden van sauna Arnhem.

Sauna de Veluwe – 25,0 km (Lunteren)

Richting het noord-westen van Arnhem vindt u Sauna de Veluwe. Breng een bezoek aan sauna de Veluwe indien u de kans krijgt. U maakt hier gebruik van diverse sauna’s, baden of een van de beauty behandelingen.

Palestra – 35,0 km (Braamt)

Tot slot kunt u naar Palestra (richting het oosten van Arnhem). Palestra is iets meer dan een half uur verwijderd van Arnhem. Bij Palestra maakt u een rondje om de wereld. Er zijn verschillende sauna’s die u in alle werelddelen aan zult treffen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Arnhem   Reistijd
 Thermen Bussloo  Voorst  34,0 km  32 min.
 Sanadome  Nijmegen  22,8 km  30 min.
 Sauna Velp  Velp  12,6 km  19 min.
 Sauna de Veluwe  Lunteren  25,0 km  33 min.
 Palestra  Braamt  35,0 km  34 min.