Sauna Top 4 – Beuningen

Bent u op zoek naar een dagje uit naar een sauna Beuningen? Helaas hebben we in Beuningen zelf geen sauna voor u kunnen vinden, maar hier in de buurt wel! Op deze pagina leest u meer informatie over de sauna’s in de omgeving van Beuningen. U kunt doorklikken indien u een interessante sauna ziet om te bezoeken. U vindt vervolgens meer informatie over iedere specifieke sauna, zoals een beschrijving, foto’s, contactinformatie, openingstijden en beoordelingen van andere bezoekers.

Hieronder vindt u in de afbeeldingen de gemiddelde beoordeling aan de hand van de sterren. Verder vindt u op deze pagina de afstand in kilometers en reistijd die u dient af te leggen indien u vanaf Beuningen naar de betreffende sauna wilt.

Sanadome – 7,4 km (Nijmegen)

Sanadome Hotel & Spa
€190,00
Call to action pijl

Op een kwartier rijden van Beuningen bent u al in Nijmegen. In Nijmegen vindt u Sanadome. Bij Sanadome gaat het vooral om de kracht van het water op uw lichaam. Hier treft u dan ook voornamelijk een diversiteit aan baden aan. Zo vindt u hier een groot thermaal zwembad, er zijn kruiden whirlpools te vinden, er is een stoomcabine, er zijn voetenbaden en u kunt hier zelfs blijven overnachten.

Wellnessboot Mill – 27,8 km (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Nog een sauna voor een zeer unieke beleving is Wellnessboot Mill. U beleeft wellness hier op een zeer unieke manier. Naast de unieke beleving is er ook erg veel te vinden. Er zijn tal van sauna’s, verschillen baden, u kunt ontspannen tijdens een behandeling en dat allemaal terwijl u zich op een boot bevindt. Wellnessboot Mill is 21 minuten bij Beuningen vandaan.

Sauna Velp – 29,0 km (Velp)

Naast Arnhem ligt Velp. Velp beschikt ook over een eigen sauna, Sauna Velp. Hier bent u met 40 minuten rijden. Naast het aanbod aan sauna’s vindt u bij Sauna Velp Oosterse Rasul, een kruidentempel, een whirlpool, een restaurant, een waterval, een binnen en buitenzwembad en nog meer!

Betuwsch Badhuys – 33,0 km (Lienden)

Indien u op zoek bent naar een sauna waar u aan het eind van de dag kunt overnachten dan is het Betuwsch Badhuys wellicht iets voor u. Bij het Betuwsch Badhuys vindt u echte Oosterse sferen.

  Wellness   Afstand van Beuningen   Reistijd
 Sanadome  7,4 km  13 min.
 Wellnessboot Mill  27,8 km  24 min.
 Sauna Velp  29,0 km  40 min.
 Betuwsch Badhuys  33,0 km  31 min.