Overzicht – Sauna Beverwijk

In Noord-Holland een dagje uit naar sauna Beverwijk? Heerlijk om geregeld eens een sauna hier in de buurt te bezoeken. Om u van dienst te zijn helpen wij u dit zoekproces te versnellen. U kunt namelijk ons overzicht bekijken van de sauna’s dichtbij Beverwijk. Wij hebben alleen de beste sauna’s Beverwijk op onze website. Hieronder ziet u in de blokken de sauna’s met de gemiddelde beoordelingen. U ziet dus in een oogopslag of een bezoek aan een van de sauna’s wordt aanbevolen door andere website bezoekers.

Zuiver Amsterdam – 28,8 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Op een half uur afstand van Beverwijk vindt u een aantal zeer goede sauna’s. In Amsterdam vindt u o.a. Zuiver Amsterdam. Genieten van overheerlijke hamam? Ontspannen in de whirlpools en genieten van de fraaie inrichting? Kom naar de Koenkade 8 in Amsterdam.

Fort Resort Beemster – 33,7 km (Zuidoostbeemster)

Fort Resort Beemster is gebouwd in een oud fort. Hier kunt u blijven overnachten, uzelf in de watten laten leggen tijdens een van de behandelingen, ontspannen in een van de massages en nog veel meer. Met iets meer dan een half uur rijden bent u vanaf Beverwijk bij Fort Resort Beemster.

Sauna Ridderrode – 8,9 km (Santpoort-Zuid)

Een middelgrote sauna met een aantal sauna’s, een stoombad, een caldarium, een iglo en nog meer. Bekijk het overzicht van de faciliteiten op de pagina. Het is slechts een klein kwartier rijden vanaf Beverwijk naar Sauna Ridderrode.

Sauna van Egmond Haarlem – 10,4 km (Haarlem)

Met een kwartiertje rijden vanaf Beverwijk bent u al bij de Sauna van Egmond Haarlem. Hier neemt u een beauty behandeling, geniet u van de sauna, een massage of u geniet in het restaurant van de Sauna van Egmond Haarlem.

Sauna Den Ilp – 37,2 km (Den Ilp)

Sauna Den Ilp is een vrij moderne sauna om te bezoeken. Er zijn zowel binnen als buiten faciliteiten te vinden. Deze sauna is goed bereikbaar vanaf Beverwijk. Met iets meer dan een half uur rijden bent u bij Sauna Den Ilp.

Sauna Deco – 33,3 km (Amsterdam)

Sauna Deco vindt u aan de grachten van Amsterdam. Een combinatie van ontspanning en een dagje Amsterdam bezoeken kunt u hier doen. Vertrekt u vanuit Beverwijk? Dan doet u er ongeveer 39 minuten over.

  Wellness   Afstand van Beverwijk   Reistijd
 Zuiver Amsterdam  28,8 km  28 min.
 Fort Resort Beemster  33,7 km  33 min.
 Sauna Ridderrode  8,9 km  14 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  10,4 km  16 min.
 Sauna Den Ilp  37,2 km  33 min.
 Sauna Deco  33,3 km  39 min.