Top 6 – Sauna Heemskerk

In Noord-Holland vindt u Heemskerk. Een geschikte plaats voor een dagje uit. Om perfect van uw dag te genieten gaat u naar de sauna. Helaas hebben we geen sauna Heemskerk gevonden. In de plaats daarvan helpen wij u door een overzicht te maken met de top sauna’s in de omgeving van Heemskerk. Hieronder hebben wij de sauna blokken ingevuld met de top sauna’s en vindt u de gemiddelde beoordeling van iedere sauna. Onderaan deze pagina vindt u korte beschrijvingen en de afstanden die u aflegt om van het centrum van Heemskerk naar iedere sauna te komen.

Zuiver Amsterdam – 33,3 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Wellicht de meest populaire sauna Heemskerk uit het bovenstaande rijtje is Zuiver Amsterdam. U vindt er een goede sfeer, moderne inrichting en vele faciliteiten. Voor sauna’s, baden, beauty of overige behandelingen kunt u hier terecht. Een heerlijke hamam behandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Aan het eind van deze uitputtende dag kunt u de gerechten uit het restaurant proberen. Om uw dag perfect af te sluiten kunt u blijven overnachten bij Zuiver Amsterdam.

Fort Resort Beemster – 27,9 km (Zuidoostbeemster)

Een andere favoriet is Fort Resort Beemster. Deze sauna vindt u in Zuidoostbeemster. Bij deze sauna komt u gegarandeerd niks tekort. Sauna’s, baden, beauty, overnachten of vele behandelingen behoren allen tot de mogelijkheden.

Sauna Ridderrode – 23,0 km (Santpoort-Zuid)

Verder kunt u bij Santpoort-Zuid naar Sauna Ridderrode. Een gezellige sfeer en leuke faciliteiten. Hier kunt u gebruik maken van een caldarium, van sauna’s, een stoombad en zelfs een iglo. Meer over de faciliteiten vindt u op de pagina van Sauna Ridderrode. Vanaf Heemskerk doet u er ongeveer 23 minuten over om hier te komen.

Sauna van Egmond Haarlem – 16,5 km (Haarlem)

Ten zuiden van Heemskerk kunt u naar Haarlem. Een kleinschalige, maar sfeervolle sauna. Hier kunt u genieten van een massage, een beauty behandeling, de sauna’s of neem plaats in het restaurant.

Sauna Den Ilp – 24,7 km (Den Ilp)

Verder kunt u Sauna Den Ilp bezoeken. Een klein half uur rijden vanaf Heemskerk. Zowel binnen als buiten zijn hier leuke faciliteiten te vinden.

Sauna Deco – 27,0 km (Amsterdam)

Tot slot vindt u nog een sauna in Amsterdam: Sauna Deco. Dit is een kleinschalige sauna.

  Wellness   Afstand van Heemskerk   Reistijd
 Zuiver Amsterdam  33,3 km  26 min.
 Fort Resort Beemster  27,9 km  27 min.
 Sauna Ridderrode  23,0 km  23 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  16,5 km  17 min.
 Sauna Den Ilp  24,7 km  27 min.
 Sauna Deco  27,0 km  35 min.