Top 6 – Sauna Hengelo

Zoekt u een sauna in of in de buurt van Hengelo? Wij hebben een overzicht voor u gemaakt, zodat u snel een sauna Hengelo kunt vinden. Voor ieder wellness vindt u een beschrijving, foto’s contact, openingstijden, sauna korting en reviews van andere bezoekers op de website.

Bad Boekelo – 10,2 km (Enschede)

Resort Bad Boekelo
€100,33
Call to action pijl

Vlakbij Hengelo in Enschede treft u het populaire wellness Bad Boekelo aan. Bij Bad Boekelo treft u een erg gemoedelijke sfeer aan waar rust centraal staat. U kunt hier terecht in de sauna, het Turks stoombad, een massage nemen, in het zwembad of bij de beauty. Verder is er een restaurant waar u heerlijk kunt genieten of blijf overnachten in een van de luxe hotelkamers.

Saré Thermen – 12,1 km (Deurningen)

Naast Bad Boekelo kunt u terecht bij Saré Thermen in Deurningen. Saré Thermen behoort tot de top van Nederland als het op wellness en sauna’s aankomt. Er zijn namelijk meer dan een tiental verschillende sauna’s, en verschillende baden. Hier vindt u o.a. een grotbad, whirlpools en nog veel meer. Een fraai ingerichte en klantvriendelijk wellnesscentrum!

Sauna Keizer – 13,3 km (Oldenzaal)

In Oldenzaal kunt u verder terecht bij Sauna Keizer. Dit ligt op slechts 17 minuten rijden van Hengelo. Bij Sauna Keizer zijn 3 Finse sauna’s te vinden, een binnen en buiten zwembad, een Turks stoombad en nog veel meer!

Sauna Epe – 25,2 km (Gronau in Duitsland)

Saunapark Epe
€29,50
€26,55
10% korting!
Call to action pijl

U kunt vanaf Hengelo gemakkelijk de grens over richting Duitsland. In Gronau vindt u het wellnesscentrum Sauna Epe. Ook onder Nederlanders is deze erg populair. Vanaf Hengelo is deze sauna slechts 23 minuten rijden.

Wilmersberg – 17,4 km (De Lutte)

In de Lutte treft u de Wilmersberg aan, de ideale locatie om het wellness met een overnachting te combineren. De Wilmersberg ligt ook slechts op een klein half uur rijden van Hengelo.

Sauna de Wilder – 16,5 km (Haaksbergen)

Tot slot kunt u in Haaksbergen terecht bij het recreatiezwembad sauna de Wilder. Ideaal voor een leuk dagje uit voor het hele gezin.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Bad Boekelo  Enschede  10,2 km  17 min.
 Saré Thermen  Deurningen  12,1 km  17 min.
 Sauna Keizer  Oldenzaal  13,3 km  17 min.
 Sauna Epe  Gronau (Duitsland)  25,2 km  23 min.
 Wilmersberg  De Lutte  17,4 km  25 min.
 Sauna De Wilder  Haaksbergen  16,5 km  24 min.

Een geschikte sauna Hengelo vinden

Bovenstaande tabel geeft het overzicht van alle wellness binnen een straal van 15 kilometer van Hengelo. De afstanden in de tabel zijn bij diverse wellnesscentra groter dan 15 kilometer. Dit komt doordat wij in de tabel de afstand hebben genomen van het centrum van Hengelo naar het betreffende wellnesscentrum over de weg. Om meer informatie van een van de onderstaande wellnesscentra te bekijken kunt u op de naam van het wellness klikken of op de button achterin de tabel.