Top 4 – Sauna Spijkenisse

Hieronder vindt u de sauna’s in de omgeving van Spijkenisse. U vindt hier de reistijden, afstanden, korte informatie en alleen de beste sauna’s! Voor meer informatie kunt u naar de pagina van iedere sauna doorklikken.

Thermen Holiday (Schiedam) – 15,2 km

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Thermen Holiday vindt u in Schiedam. Slechts op een kwartier boven Spijkenisse bent u al voor de deuren van Thermen Holiday. Of u nu een kwartier of een uur moet rijden. Bij Thermen Holiday vindt u vele unieke sauna’s die u niet bij ieder wellnesscentrum tegenkomt. Verder kunt u hier terecht voor beauty behandelingen, een heerlijk massage of een hamam behandeling. Tot slot kunt u aan het eind van de dag uw lichaam weer op energie brengen door een lekkere en gezonde hap.

Elysium (Bleiswijk) – 33,7 km

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Elysium is iets verder rijden. Met een half uur bent u bij Elysium. Alle hiervoor genoemde categorieën zijn ook mogelijk bij Elysium. Echter kunnen we er hier nog de volgende aan toevoegen: een rasul behandeling en een kleurtje krijgen in de zonnestudio. Het aanbod aan sauna’s en baden en zeer merkwaardig bij Elysium. Voornamelijk het duizend-en-een-nachtzwembad. U begeeft zich hier in het binnenzwembad onder een plafond met sterrenlampen.

Spavarin (Rijswijk) – 34,6 km

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Om vanaf Spijkenisse naar Spavarin te komen doet u er ongeveer 27 minuten over. Deze sauna heeft echter voldoende te bieden op het gebied van wellness. Voor een geheel overzicht van de faciliteiten bezoekt u de pagina van deze sauna.

Centre du Lac (Pijnacker) – 34,7 km

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Op een half uur rijden van Spijkenisse vindt u Centre du Lac. Een sfeervolle sauna met veel te bieden. Nieuwsgierig wat deze sauna te bieden heeft? Bezoek de pagina voor een overzicht met alle faciliteiten.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Thermen Holiday  15,2 km  16 min.
 Elysium  33,7 km  31 min.
 Spavarin  34,6 km  27 min.
 Centre Du Lac  34,7 km  32 min.

Een ontspannen dagje naar de sauna – Spijkenisse

Vlak onder Rotterdam vindt u de plaats Spijkenisse. Op deze pagina helpen wij bij het vinden van een sauna Spijkenisse. Gezien het grote aanbod aan sauna’s begrijpen wij dat het moeilijk kan zijn om de geschikte te vinden. De laatste jaren is het aanbod in Nederland explosief gestegen. In de omgeving van Spijkenisse zijn er velen. Wij hebben we beste verzameld en voor u weergegeven. Hierboven vindt u de toppers. U ziet direct hoe ver deze verwijderd is van het centrum van Spijkenisse. Ook geven we in het kort informatie. Voor de uitgebreide informatie verwijzen wij u graag verder naar de pagina van de sauna waar uw voorkeur voor uit gaat. Indien u feedback wilt achterlaten over een van de sauna’s dan zien wij deze graag tegemoet!