Top 5 sauna Eindhoven

Op Wellnesscentrum Nederland vindt u de beste sauna’s in Nederland. Wij geven graag informatie over de beste sauna’s per plaatsnaam. Op deze pagina helpen wij u een sauna Eindhoven te vinden. Echter hebben wij geen geschikte sauna in Eindhoven gevonden. Daarom vertellen wij u op deze pagina graag meer over alle beste sauna in de buurt van Eindhoven. Hieronder vindt u de sauna’s in de blokken. Aan de hand van de sterren ziet u de gemiddelde scores van de sauna’s. Deze komen voort uit recensies van andere bezoekers. Op de website kunt u ook uw beoordeling achterlaten bij iedere sauna. Dit kan nu direct of na uw bezoek.

SpaSense – 9,3 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl
Dichtbij Eindhoven en een uitermate geschikte sauna. SpaSense in Geldrop. Bij deze sauna vindt u een uitermate vriendelijke service en een zeer complex aanbod aan voorzieningen. Bent u op zoek naar een wellnesscentrum om van de sauna’s te genieten, in de baden te dobberen of om u te laten verwennen tijdens een beauty behandeling? Bij SpaSense is het allemaal mogelijk. Graag geven we hier al een klein overzicht van de mogelijkheden voor de sauna’s: een infrarood sauna, een Chinese mint sauna, een muzieksauna, een kelo sauna, een eucalyptussauna, een lavendelsauna of een rozen stoombad. Dit is slechts een greep uit het aanbod wellness faciliteiten bij SpaSense. SpaSense is te vinden richting het oosten van Eindhoven.

Thermae Son – 11,4 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl
Richting het noorden daarentegen kunt u naar Thermae son. Hier vindt u een kleinschaligere, maar nog steeds zeer geschikte sauna. Het aanbod is kleiner dan SpaSense, maar nog steeds een prima aanbod naar onze mening. Thermae Son is een middelgrote sauna die te vinden is in Son. Hier ook een greep uit het aanbod van de sauna Thermae Son: Sonse bergen sauna, de puur natuur sauna, de bio-sauna, de kruidentempel, de houten boerderij sauna of het vriestonnetje buiten. Ook bij Thermae Son is er een groter overzicht aan mogelijkheden. Vanaf sauna Eindhoven bent u al binnen een klein kwartiertje bij Thermae Son.

Wellness Helmond – 15,1 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl
Nog een sauna die u richting het oosten van Eindhoven vindt is Wellness Helmond. Echter is deze sauna niks minder. Deze sauna is een onderdeel van Fitland. Het aanbod is verbluffend. Er is een groot aanbod aan sauna’s, aan baden en u heeft daarnaast nog vele overige opties. U kunt o.a. genieten van hamam, rasul, een zonnebank, een restaurant, cocoon rustruimte, whirlpool, kruidenbad, infrarood sauna, panorama sauna, binnen- en buitenzwembad en nog veel meer.

Sauna Aquarius – 22,7 km (Bergeijk)

Sauna Aquarius is een privé sauna. Dit is dus geen openbare sauna. Er is een bubbelbad, een dompelbad, een warm massagebed, een Finse sauna, een Turks stoombad en er zijn rustruimten.

Landgoed de Rosep – 26,8 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl
Landgoed de Rosep is een zeer geschikte sauna wanneer u graag langer dan een dag naar de sauna gaat. Overdag kunt u gebruik maken van de sauna en het zwembad, ’s avonds kunt u genieten in het restaurant en ’s nachts heeft u de optie om te blijven overnachten.

  Wellness   Afstand van Eindhoven   Reistijd
 SpaSense  9,3 km  16 min.
 Thermae Son  11,4 km  13 min.
 Wellness Helmond  15,1 km  18 min.
 Sauna Aquarius  22,7 km  29 min.
 Landgoed de Rosep  26,8 km  29 min.