Top 5 – Sauna Tiel

Informatie over sauna Tiel vindt u op deze pagina van Wellnesscentrum Nederland. Wij hopen het u gemakkelijk te maken in het vinden van een geschikte sauna of dagje uit waar u aan toe bent. Helaas hebben wij voor u niet direct een sauna Tiel kunnen vinden, maar wij hebben wel een overzicht voor u samengesteld met de sauna’s in de omgeving van Tiel. Onderstaand vindt u de blokken met alle sauna’s in de omgeving. De sterren onder de afbeelding geven een gemiddelde beoordeling aan van andere bezoekers. Onder de blokken hebben we een tabel samengesteld met alle reistijden en afstanden vanaf Tiel naar het wellnesscentrum.

Betuwsch Badhuys – 12,6 km (Lienden)

De sauna die we het meest dicht bij Tiel hebben kunnen vinden is het Betuwsch Badhuys. Deze vindt u in Lienden en is een kwartier rijden vanaf het centrum van Tiel. Bij het Betuwsch Badhuys kunt u sauna’s ook privé afhuren. Voor degene die zichzelf naakt dus niet helemaal op zijn of haar gemak voelt in het bijzijn anderen kan de sauna privé huren. Verder heeft u hier de mogelijkheid om te blijven overnachten, een stap te zetten in een van de sauna’s, gebruik te maken van de beauty mogelijkheden of een heerlijke massage te nemen.

Sauna Heuvelrug – 27,0 km (Veenendaal)

Naast het Betuwsch Badhuys vindt u Sauna Heuvelrug in Veendendaal. Bij sauna Veendendaal zult u niks tekort komen op het gebied van wellness. Zowel binnen als buiten treft u hier vele faciliteiten aan. Er is een divers aanbod aan sauna’s beschikbaar en u kunt tevens genieten van een heerlijke hamam of een andere behandeling. Deze sauna is 24 minuten rijden vanaf Tiel.

De Thermen – 44,6 km (Rosmalen)

Geef uw lichaam de rust en ontspanning waar het op zit te wachten bij De Thermen. Enkele faciliteiten bij De Thermen zijn de zoutkristal sauna, de Jasmijn sauna, de bio-sauna, de kelo sauna, de infrarood sauna, het zwembad, de whirlpool of nog veel meer! Deze sauna vindt u al op 40 minuten rijden vanaf Tiel.

Thermen Houten – 41,4 km (Houten)

Op 43 minuten van Tiel kunt u naar Thermen Houten. Er zijn maar liefst 9 verschillende sauna’s te vinden, veel verschillende baden en u kunt er genieten van heerlijke behandelingen, waaronder een hamam behandeling.

Sauna Devarana – 40,8 km (Den Bosch)

Tot slot bereikt u Sauna Devarana gemakkelijk vanaf Tiel. Sauna Devarana beschikt over een groot aantal sauna’s en baden. Ook voor de lekkerste behandelingen komt u naar deze sauna.

  Wellness   Afstand van Tiel   Reistijd
 Betuwsch Badhuys  12,6 km  16 min.
 Sauna Heuvelrug  27,0 km  34 min.
 De Thermen  44,6 km  40 min.
 Thermen Houten  41,4 km  43 min.
 Sauna Devarana  40,8 km  39 min.