Sauna Top 6 – Sauna Valkenswaard

Een dagje uit in het Brabantse Valkenswaard? Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden om een sauna Valkenswaard te bezoeken. Hieronder vindt u een overzicht met iedere sauna dichtbij Valkenswaard. Deze zijn klikbaar en op deze manier vindt u uitgebreide informatie. Wij verzamelen de beste sauna’s uit Nederland. Helaas hebben we geen geschikte sauna Valkenswaard kunnen vinden. Daarom vindt u hier alle dichtstbijzijnde met de reistijden vanaf Valkenswaard hieronder.

SpaSense – 13,9 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

Op nummer 1 van de beste sauna Valkenswaard hebben wij SpaSense in Geldrop geplaatst. Dit is de dichtstbijzijnde openbare sauna en die veel te bieden heeft op het gebied van wellness. Wij zijn van mening dat deze sauna een van de beste sauna’s van Brabant kan worden genoemd. Geldrop ligt richting het noord-oosten van Valkenswaard en is slechts 18 minuten rijden. Op de pagina van SpaSense vindt u een overzicht van de sauna’s waar dit wellnesscentrum over beschikt. Naast de sauna’s zijn er en aantal baden te vinden, kunt u genieten van een massage, een beauty behandeling of een kleurtje op uw huid krijgen onder de zonnebank. Verder kunt u culinair genieten in het restaurant van de gerechten die de kok met veel aandacht voor u klaarmaakt.

Thermae Son – 28,6 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl
Verder richting het noorden van Nederland vindt u in Son de sauna’s van Thermae Son. Dit ligt vlak boven Eindhoven. U reist minder dan een half uur van Valkenswaard naar Son. Thermae Son is een middelgrote sauna.

Wellness Helmond – 28,7 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl

In Helmond (ten oosten van Eindhoven) vindt u Wellness Helmond. Dit is een onderdeel van Fitland. Wellness Helmond vindt u in de nieuwste wijk van Helmond. Wellness Helmond is een zeer prettig beauty en wellness resort. Het is gastvrij, schoon en heel diverse voorzieningen te bieden voor haar bezoekers. Voor een opsomming van alle voorzieningen bij Wellness Helmond verwijzen wij u graag door naar de pagina van deze sauna’s.

Sauna Aquarius – 9,6 km (Bergeijk)

Voor een privé sauna kunt u naar Sauna Aquarius in Bergeijk. Dit is dus geen openbare sauna. Neem contact op met het personeel van Sauna Aquarius om een afspraak te maken.

Landgoed de Rosep – 36,5 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl

In Oisterwijk vindt u Landgoed de Rosep. Een zeer prettige en sauna om helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Hier heeft u de mogelijkheid om te blijven overnachten. Vanaf Valkenswaard naar Landgoed de Rosep? Dan doet u er met de auto ongeveer 37 minuten over.

Sauna Helios – 40,6 km (Milheeze)

Tot slot vindt u in Milheeze Sauna Helios. Dit is een kleinschalige sauna. Voor de liefhebber van rust en ontspanning in een rustige omgeving is dit een alternatief op de bovenstaande sauna’s. Vanaf Valkenswaard doet u er met de auto ongeveer 28 minuten over om bij sauna Helios te komen.

  Wellness   Afstand van Valkenswaard   Reistijd
 SpaSense  13,9 km  18 min.
 Thermae Son  28,6 km  26 min.
 Wellness Helmond  28,7 km  27 min.
 Sauna Aquarius  9,6 km  16 min.
 Landgoed de Rosep  36,5 km  37 min.
 Sauna Helios  40,6 km  38 min.